Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem ide vagy oda, ha találna egy sokkal jobb csajt, akkor őt választaná?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a barátom a nagymellű, jó alakú nőket szereti (mint persze kb mindenki, ez érthető is persze...), én meg nem vagyok ilyen, kicsik a melleim és ezáltal máris nem vagyok az a tipikus szex bomba.

Attól függetlenül tudom, hogy nagyon szerelmes, de ha ez mérséklődik és esélye lenne ilyen álomnőnél, akkor lelépne vajon?

Persze tudom, nem ismeritek, csak úgy általánosságban, mit gondoltok?

2013. aug. 13. 23:45
 1/6 Sir Sarcasm ***** válasza:

Ha szeret akkor nem lép le. Az álomnő fogalma pedig nem merül ki a nagy csöcsöket említve, ezt felejtsd el.

Egy kisebb mellű lány is lehet szép, nőies.

2013. aug. 13. 23:49
 2/6 anonim ***** válasza:
ha a b.nőm így gondolkodna akkor dobbantanék,bár nem jönnék össze ilyennel.
2013. aug. 13. 23:50
 3/6 Didiiayer ***** válasza:
Nem tartom ezt valószínűnek, mert írtad is, hogy szeret téged, szóval pont ezért nem lépne le. Gondolom nem csak a külső számít neki.
2013. aug. 13. 23:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Nyilván nem csak az számít, tudom, hogy szeret és valami csodának tart így is, de attól még magában érezheti, hogy hát azért mégse olyan jó ez így...
2013. aug. 13. 23:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát ehhez ismernünk kellene a barátod is.

Én nem csalnám meg a barátnőm soha.Biztos,hogy van nála sokkal szebb,sokkal jobb,okosabb,megértőbb,aranyosabb stb...de nekem akkor is Őt szeretem

Elég gyakran bulizok és elég sokan próbáltak már megcsókolni stb...de eddig mindenkit elutasítottam és ezután is el fogok.

A megcsalás az egy utolsó inkorrekt és gerinctelen dolog szerintem.

De majd mindjárt jön valami zseni és megmondja,hogy a férfiak csak a jó nőkre mennek,nem hűségesek stb...

20/F

2013. aug. 13. 23:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Azt elfelejtettem mondani,hogy az egy marhaság,hogy a férfiak a nagy mellért vannak oda.

Barátnőm 75B melltartót hord,de eszembe nem jutna,hogy emiatt keressek mást.Ha szeret a barátod,akkor nem érdekli,hogy mekkora a melled vagy,hogy nincs tökéletes alakod.

2013. aug. 13. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!