Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem ide vagy oda, ha találna egy sokkal jobb csajt, akkor őt választaná?
Tudom, hogy a barátom a nagymellű, jó alakú nőket szereti (mint persze kb mindenki, ez érthető is persze...), én meg nem vagyok ilyen, kicsik a melleim és ezáltal máris nem vagyok az a tipikus szex bomba.
Attól függetlenül tudom, hogy nagyon szerelmes, de ha ez mérséklődik és esélye lenne ilyen álomnőnél, akkor lelépne vajon?
Persze tudom, nem ismeritek, csak úgy általánosságban, mit gondoltok?
Ha szeret akkor nem lép le. Az álomnő fogalma pedig nem merül ki a nagy csöcsöket említve, ezt felejtsd el.
Egy kisebb mellű lány is lehet szép, nőies.
Hát ehhez ismernünk kellene a barátod is.
Én nem csalnám meg a barátnőm soha.Biztos,hogy van nála sokkal szebb,sokkal jobb,okosabb,megértőbb,aranyosabb stb...de nekem akkor is Őt szeretem
Elég gyakran bulizok és elég sokan próbáltak már megcsókolni stb...de eddig mindenkit elutasítottam és ezután is el fogok.
A megcsalás az egy utolsó inkorrekt és gerinctelen dolog szerintem.
De majd mindjárt jön valami zseni és megmondja,hogy a férfiak csak a jó nőkre mennek,nem hűségesek stb...
20/F
Azt elfelejtettem mondani,hogy az egy marhaság,hogy a férfiak a nagy mellért vannak oda.
Barátnőm 75B melltartót hord,de eszembe nem jutna,hogy emiatt keressek mást.Ha szeret a barátod,akkor nem érdekli,hogy mekkora a melled vagy,hogy nincs tökéletes alakod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!