Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb lesz ha megteszem?
1 éve nem tudom elviselni hogy elhagyott a barátom...
nem akarok mással lenni, csak vele de ő nem akar
sokszor gondolkoztam hogy ha nem élnék könnyebb lenne
:( talán ha nem látnám hogy hogy szeret bele másba amig én őt mostis ugyanugy szeretem akkor könnyebb lesz,.. neki is h többet nem irok rá ?! :,( amig őis egyedül van így könnyebb de nemfogom kibírni ha mással lesz :'''(
:,-(
L/19
Próbálj inkább valami másra gondolni. Keress értelmes elfoglaltságot magadnak, menj sportolni: fuss, biciklizz, görkorizz, lovagolj, vagy sakkozz, de csinálj valamit!
Figyeld meg, pikk-pakk jobban fogod érezni magad.
Miért mentetek szét? Ha nem tettél olyasmit ai megbocsáthatatlan akkor írj rá hogy szereted blablabla...
Ha azt mondja nem, akkor TÖRÖLD LE FB-RŐL! Ne nézzed hogy micisnál, mert úgy sokkal rosszabb... ne érdeklejen micsinál! Menny bulizni, szedj fel 1 másik pasit, stbstb...
Tehát megcsalt(jól gondolom?)
Hidd el te jobbat érdemelsz nála:)
Szerintem inkább csak az emlékébe vagy szerelmes(azokba a dolgokba amik jók voltak)de ha megint összejönnétek csak szenvednél.
Keress magadnak valamit ami lefoglal és törölj ki/dobj el minden dolgot ami rá emlékeztet..ennyi:)
Azt nem mondta el de olyan dologkattett amiről tudta h nekem fáj..és mégis..aztán ezt nem bírtam..:(
demost már hiányzik nagyon..mert csak ővolt nekem..nincs senkim..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!