Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretlek csak "msn-en"?!

Figyelt kérdés

Voltmár olyan Veletek ,hogy csak msnenen mondta a párod ,h szeretlek? és szerintetek komolyan is gondolja ilyenkor??

17/L

2009. okt. 27. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
nem, nem gondolja komolyan, az msn a legprimitívebb módja a kommunikációnak. inkább szemtől szemben kérdezd meg hogy tényleg szeret-e
2009. okt. 27. 20:45
 2/6 Andrewka ***** válasza:
74%

Szerintem nem gondolja komolyan. Ha nem meri a szemedbe mondani akkor valami gond van,

22/f

2009. okt. 27. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Nem gondolja komolyan. Tapasztalat. Ne higgy el neki mindent!
2009. okt. 27. 20:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

mostani párommal mikor összejöttünk,ő egy elég komoly kapcsolatát heverte ki épp...

együtt voltunk már vagy 2-3 honapja mire msnen esti elköszönéskor beirta hogy szeretlek...néztem egyet,de nem reagáltam rá,puszi,elment aludni

rá pár napra mondta élőben is

én is akkor mondtam neki először,msnen nem mondtam

utolag azzal magyarázta,hogy bele se gondolt,csak ugy jött

ennek 3 éve,azóta nem volt olyan nap,hogy ezt ne mondta volna el...

2009. okt. 27. 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
elsővel egyetértek, MSn a legprimitívebb módja a kommunikációnak
2009. okt. 27. 21:06
 6/6 anonim ***** válasza:
46%

nekem volt már, de úgy, hogy még az életben nem taliztam a sráccal xd Szóval elintéztem egy szmájlival és mentem ebédelni.

L/14

2009. okt. 28. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!