Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom 27 éves én pedig 17 multam, nagyon szeretjük egymást de a szüleim ellenzik mit tegyek?
Figyelt kérdés
Végre találtam egy embert akivel megértjük egymást,ugyan azokat szeretjük csinálni és mindenben egyetértünk illetve nagyon szeretjük egymást.
Én megértem a szüleimet is hogy féltenek,és értem én hogy 10 év az nagy korkülönbség,de mellette vagyok boldog és elakarnak tőle tiltani.
Egyszerűen nem lehet velük beszélni,most mit tegyek?
2013. aug. 13. 21:38
11/13 anonim válasza:
szerintem meg nem feltétlenül használ ki, megértem a szüleidet, de ahelyett, hogy jobban megismernék, inkább tiltják tőled, amitől csak rosszabb lesz szerintem. miért ne szerethetne ő is szívből téged? pár év múlva meg kutya se nézné a tíz évet, te mondjuk 19, ő 29, így már nem is tűnik vészesnek, de abban van igazság, hogy más az életcélotok. és amúgy meg mi van ha majd egyszer szakítotok? lehet egy 18 éves sráccal ugyanúgy szakítanál. nem feltétlenül a korkülönbség miatt lesz vége, amíg jól érzitek magatokat egymással miért ne? a gyerek téma meg szerintem még odébb van neki is, neked is. sok boldogságot ;)
12/13 anonim válasza:
Bocs de szerintem is sok.
És igen is számít bizonyos korosztályoknál a korkülönbség hülye duma az hogy elég ha szeretik egymást.
Ha 20 lennél már jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!