Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Igaz, hogy akit nem kaphatunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy akit nem kaphatunk meg, azt örökké szeretjük?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, aki sokkal, de sokkal idősebb nálam, és házas.

Magamat sem értem, hogy amikor szerelembe fordult át részemről a szimpátia már 1 éve, hogyan is történhetett, és egyáltalán miért pont velem.

Hónapokig csak titkon figyeltem, ám januárban nem bírtam tovább, be kellett vallanom neki, amit érzek, mert úgy éreztem, ha nem teszem meg, a vágyakozás felemészt.

Nem is tudom, mit vártam, de elutasított, azt mondta, nem akarja kihasználni a helyzetemet, meg különben is, mit akarok én egy ilyen "öreg embertől", mint ő.

Nem akartam szétszedni a családot sem, dehogyis, csak egy kicsit ismerkedni, beszélgetni vele.

Azelőtt, mielőtt bevallottam az érzéseimet neki, nagyon kedves volt velem, meg közvetlen, szemeztünk is, megfogta a kezem, meg ilyenek.

Miután elmondtam neki, már másnap bele sem nézett a szemembe, hideg, rideg, távolságtartó lett velem, rám sem nézett!

Gondolhatjátok, mennyire fájt, mikor elutasít, és utána még szándékosan kerül, nem néz a szemembe.

Nem értem, miért tette ezt velem akkor.

1 hónapig bírtam, és ismét eléálltam, és kértem, hogy ne csinálja ezt, mert a szégyenbe és a fájdalomba fogok belepusztulni.

Ez februárban volt, és azt mondta, hogy nincs velem semmi baja, kedvel engem, gyönyörű fiatal nő vagyok, nem érti, mit akarok tőle, egy ilyen "öregtől", és hogy nem akar kihasználni.

Amióta megvolt ez a tisztázó beszélgetés februárban, azóta ugyanolyan velem, mint még tavaly.

Ugyanolyan kedves, ha nem kedvesebb, mosolygós, közvetlen, szoktunk szemezni, viccelődni, sokszor olyan kétértelműen beszél velem, és látom rajta, hogy élvezi a helyzetet. :)

Soha többet nem mondanám neki, de biztos, hogy tudja, hogy még mindig ugyan úgy érzek iránta. :)

És olyan jó, hogy ennek ellenére így viselkedik velem.

Hol erősebbek, hol gyengébbek az érzelmeim iránta, de szeretem őt, ezt biztosan tudom.

Nem várok rá, de titokban szoktam róla álmodozni, hogy milyen lenne, ha megcsókolna.

Úgy érzem, örökké szeretni fogom őt.

Már volt több barátom is, több kapcsolatom is, de még soha senki nem volt rám ekkora hatással.

Szerintetek ő érezhet irántam valamit?

Lányok, ti voltatok már így, hogy akit nem kaphattok meg, azt ennyire vágyakozóan szeretitek?

25/N

2013. aug. 6. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nem
2013. aug. 6. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Valahányszor szerelmes voltam,mindig azt hittem,örökké fog tartani.Aztán mindig jött újabb,valami más.Akkoriban kb. tündérmesében éltem,mint most Te.Aztán szép lassan felnőttem.Neked is ezt javaslom.Ébredj fel!
2013. aug. 6. 17:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
szeretni mindíg fogod, de a szerelem el fog múlni
2013. aug. 6. 17:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"nem akarja kihasználni a helyzetemet, meg különben is, mit akarok én egy ilyen "öreg embertől", mint ő."

Látod ez a gond. A legnagyobb szerelemből is ki lehet esni akár két-három nap alatt, de inkább 1-1,5 hét alatt (tapasztalat), ha szemtől szembe megmondja neked, hogy figyelj, esélyed sincs!

Mondjuk nem ilyen szavakkal, meg lehet ezt fogalmazni úgy is, hogy megértse a másik, de úgy is, hogy minden egyes szavában ott van a reménykeltés. És annál nincs rosszabb.

Ha kimondja, elmondja, hogy nem is érdemes várni rá, stb., magyarul őszinte, azzal nem megbántani akar téged, hanem ha te őszinte vagy vele, fordított helyzetben ezt ő is elvárná, magyarul saját maga érzi úgy, hogy muszáj szemtől szembe elküldenie, még ha rosszul is esik neki.

És neked is rosszul fog esni. Egy darabig. Aztán hagyod egy idő után... néha még eszedbe fog jutni, de csak legyintesz egyet... hogy ami volt, annak vége. Elmúlt.

Fel a fejjel, szerintem CSAK ilyen helyzetek vannak. Mármint, hogy akit "meg kellene, hogy kapjunk" - ahogy mondod - vágyakozóan szeretjük.

(Csak azért tettem idézőjelbe, mert senkit nem birtokolunk. :) )

2013. aug. 6. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát nekem is van egy hasonló sztorim:) 4 éve kezdődött, ez tipikus első látásra szerelem volt. 1 hét alatt összeszedtem a magam és elmondtam, visszautasított. Nem viselkedett máshogy, sőt barátok lettünk, de minden találkozáskor ugyanazt éreztem, mint amikor először találkoztunk. Aztán telt múlt az idő és 2 év eltelt, rájöttem, hogy tovább kell lépni és akkor kezdtem randizni a mostani párommal, akit nagyon szeretek, nagyon jó vele, talán még házasság is lehet a vége. DE! A mai napig álmodom a másik srácról, összerándul a gyomrom, ha összefutunk/hallom a nevét.

Ettől függetlenül màr nem ugyanaz az érzés mint 4 éve, örökre különleges marad, de nem hagynám el a barátom akkor se ha most mégis kellenék neki:)

2013. aug. 7. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:
58%
nem értem, mit akar egy felnőtt, 25 éves nő egy házas embertől. ennyi önuralom, tisztesség sincs egy FELNŐTT emberben, hogy békén hagyja a más férjét? egyszerűen nem értem az ilyen nőket.
2013. aug. 9. 18:51
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
na mi van nem tetszik az igazság? majd ha lesz családod (de ne legyen!) és a férjed elszereti egy 10-20 évvel fiatalabb csaj akkor remélem örülni fogsz. egy tipikus mai csaj vagy akivel semmi sincs rendben! remélem ezt is moderálják, úgy mint az előző két kommentem
2013. aug. 9. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!