Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom 27 éves én pedig 17 multam, nagyon szeretjük egymást de a szüleim ellenzik mit tegyek?
Végre találtam egy embert akivel megértjük egymást,ugyan azokat szeretjük csinálni és mindenben egyetértünk illetve nagyon szeretjük egymást.
Én megértem a szüleimet is hogy féltenek,és értem én hogy 10 év az nagy korkülönbség,de mellette vagyok boldog és elakarnak tőle tiltani.
Egyszerűen nem lehet velük beszélni,most mit tegyek?
Az idő megoldja. Addig is szeressétek egymást teljes szívetekből! Sok boldogságot!
Szüleidnek nemsokára már úgy sem lesz beleszólásuk. Ma-holnap felnőtt leszel. :)
Egy normális 27 éves nem tervez komolyat egy 17 évessel, max. megd.gja párszor, aztán ejti, mert teljesen más az életcéljuk - még.
Mondjuk hat-hét év múlva ez már nem annyira gázos, de most még eléggé.
Te tanulsz még, ő melózik, és hamarosan gyereket akar(hat), amire te 19-20 évesen még b.romira nem állsz készen - vagy megbánod - tisztelet a kivételnek.
Igazuk van! Persze erről az itteni veled egykorúaknak vagy hasonlóknak más lesz a véleménye.
De sok a korkülönbség most még az.
Nincs általános recept, h melyik párkapcsolatban mi a sok és mi a kevés - a korkülönbség tekintetében. Ha két ember szereti egymást, nem ez szokott lenni a legfontosabb paraméter v tulajdonság, amit folyton szem előtt kellene tartaniuk.
Egy azonban biztos: kedves Kérdező! A saját Életedet Te Magad éled. Ha vmi hibát követsz el, azt Neked kell elszenvedni, kijavítani. Mi nem fogjuk tudni "innen" megmondani, h mi lenne a jó Számodra, Számotokra. Ezért írtam korábban, h az idő majd megoldja. Nem kell siettetni semmit. Mondjuk házasságot még semmiképpen és a gyerekvállalás is odébb van. A többi pedig, amit mind2-en szeretnétek. Minden szépet és jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!