Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vissza lehetne állítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza lehetne állítani a feminizmus előtti állapotot? 42/N

Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 21:03
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

19-nek. Nem azért tanultál, hogy többet keress mint a férjed szerintem. Legalábbis remélem. Én mindenesetre örülnék, ha a férjem annyit keresne, hogy itthon lehessek a picivel állandóan.

- A nők kevesebbet keresnek, mert majd mennek szülni - ez akkor érvényét vesztené, mert nem MENNEK SZÜLNI, hanem otthon maradnak, nem is mennek vissza. Egy nyugodt családi légkörbe hazaérő férj szerintem kevésbé lenne stresszes, mint ma.

2013. aug. 14. 21:13
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem kifejezetten azért tanultam, de akkor valószínűleg egyedül maradnék, mert számomra nem megfelelő egy olyan kapcsolat, hogy a férfi feltétlenül sokkal felettem áll e téren, viszont én egész nap házimunkázok.

Otthonmaradni a "picivel"... aki azért nem marad mindig pici? :)

Stresszes férj? Azok a férfiak jóval stresszesebbek, akiknek egyedül kell a családot eltartani. Olvastam róla. A háztartásbeli nők pedig általánosságban előbb depresziósak lesznek.

Ráadásul általában az ő gyerekeik (tapasztalat) azok a fiúk, akik soha nem nőnek fel teljesen, felnőttként is önállótlanok maradnak. Mindig kiszolgálták őket, egy szendvicset sem tudnak maguknak megkenni. Ismertem ilyen fiút, hamar szakítottunk, azt várta volna, hogy én mossak, főzzek rá, felnőtt létére.

2013. aug. 15. 00:11
 23/29 A kérdező kommentje:
A háztartásbeli nők többsége depressziós??? Na ezen többen ki fognak akadni. Már miért lennének? Aki főállású anya és otthon van, az hasonlít arra a képre amit én mondok, azoknak sem lesz a gyerekük önállótlan, miért lenne? Az hogy otthon van a szülő és közös programokat játékokat lehet csinálni, éppen jobb mint a semmire nem ráérő szülő, aki odavezeti a gép elé meg a tv elé és azon nő fel. Na azok lesznek inkább agresszívek.
2013. aug. 15. 12:09
 24/29 A kérdező kommentje:
Én is ismerek olyan férfit akit még 40 évesen sem hagy felnőni az anyja-apja, de ez nem arra vezethető vissza hogy otthon van az anya vele. Ennek más oka van. De ez más téma.
2013. aug. 15. 12:11
 25/29 anonim ***** válasza:

Az én anyukám dolgozott, mégis mindketten (anya, apa) napi több óra aktív időt fordítottak a nevelésemre, tanításomra, mindent megbeszélhettem velük. Míg több olyan háztartásbeli nőt is ismerek, aki csak leültette buta szappanoperákat nézni a gyerekét maga mellé.

Mi nem is nagyon tévéztünk, most se szeretem a tévét, inkább olvasok. :)

[link]

2013. aug. 15. 13:44
 26/29 A kérdező kommentje:
Napi több órát? Ez igen. Ez már valami:))
2013. aug. 16. 10:43
 27/29 anonim ***** válasza:
Persze, délután, miután hazamentünk többnyire estig együtt volt a család. Általában a házimunkát is közösen végeztük. :) Bizony, néha több aktív órát, ami beszélgetéssel is telt, mint a barátnőim háztartásbeli anyukája. :)
2013. aug. 16. 14:11
 28/29 anonim ***** válasza:
Úgy látszik, a feminizmust a legtöbben félreértik: nem arról van szó, hogy egy nőnek feltétlenül dolgoznia kell, ha feminista, hanem a VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGről, hogy otthon marad, a gyerekekkel, vagy elmegy munkát vállalni. A nő és a férfi egyenlőek a kapcsolatban, nincs megmondva a nőnek, hogy mi a dolga, nincsenek elvéve az alapvető jogai. Kérdező: a feminizmus előtt ha egy nő dolgozni akart, voltak álmai, és nem valósíthatta meg őket, akkor az is hatott a család lelki állapotára, hiszen az elnyomott nő nem boldog, következtetésképp a se a férje, se a gyereke nem lesz az... A munka lehet az öröm forrása is, nem csak a stresszé, de a is 100%ig elfogadható, hogyha valaki háztartásbeli akar lenni.
2013. okt. 29. 20:10
 29/29 anonim válasza:
Szóval akkor nekem azért kellene élnem, hogy majd megházasodjak, szüljek pár gyereket, majd főzzek, mossak, takarítsak és a négy fal közé zárva neveljem a gyerekeimet, mert, hogy a férjem dolgozik? Hát köszönöm, inkább én nem leszek egy robot.
2014. nov. 12. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!