Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza lehetne állítani a feminizmus előtti állapotot? 42/N
19-nek. Nem azért tanultál, hogy többet keress mint a férjed szerintem. Legalábbis remélem. Én mindenesetre örülnék, ha a férjem annyit keresne, hogy itthon lehessek a picivel állandóan.
- A nők kevesebbet keresnek, mert majd mennek szülni - ez akkor érvényét vesztené, mert nem MENNEK SZÜLNI, hanem otthon maradnak, nem is mennek vissza. Egy nyugodt családi légkörbe hazaérő férj szerintem kevésbé lenne stresszes, mint ma.
Nem kifejezetten azért tanultam, de akkor valószínűleg egyedül maradnék, mert számomra nem megfelelő egy olyan kapcsolat, hogy a férfi feltétlenül sokkal felettem áll e téren, viszont én egész nap házimunkázok.
Otthonmaradni a "picivel"... aki azért nem marad mindig pici? :)
Stresszes férj? Azok a férfiak jóval stresszesebbek, akiknek egyedül kell a családot eltartani. Olvastam róla. A háztartásbeli nők pedig általánosságban előbb depresziósak lesznek.
Ráadásul általában az ő gyerekeik (tapasztalat) azok a fiúk, akik soha nem nőnek fel teljesen, felnőttként is önállótlanok maradnak. Mindig kiszolgálták őket, egy szendvicset sem tudnak maguknak megkenni. Ismertem ilyen fiút, hamar szakítottunk, azt várta volna, hogy én mossak, főzzek rá, felnőtt létére.
Az én anyukám dolgozott, mégis mindketten (anya, apa) napi több óra aktív időt fordítottak a nevelésemre, tanításomra, mindent megbeszélhettem velük. Míg több olyan háztartásbeli nőt is ismerek, aki csak leültette buta szappanoperákat nézni a gyerekét maga mellé.
Mi nem is nagyon tévéztünk, most se szeretem a tévét, inkább olvasok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!