Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy csak addig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy csak addig vagyok oda egy lányért amég nem kaphatom meg?

Figyelt kérdés

Rengeteg lánnyal vagyok igy..alapvetően nem vagyok csúnya srác, és ezzel tisztábban is vagyok;) és nagyon sok lány van ugy hogy egy-két szép szó és már vege is.. de kb két hete még teljesen szerelmes voltam egy lányba, más volt mint a többi akit ismertem, pedig nem sűrűn van ilyen hogy valaki ennyire megtetszik, most elvittem moziba meg sétálni meg minden, és mondta nagyon sokszor, hogy szeret, meg imád meg minden, nagyon szép lány, de fogalmam sincsen miért, ez a találkozás után már nem is tetszik annyira, vagy nem is az, hogy nem tetszik, hanem mások lettek az érzéseim, mivel tudom hogy most már pár kedves szó után "akármikor megkaphatom".. és ez valahogy igy kiábrándít, és a szemembe ujra csak egy átlagos lány lett... és nem tetszik, hogy ez igy van, mert igy soha nem lesz komoly kapcsolatom:( most hétvégén például egy 20éves lányt sikerült "felszednem".. NAGYON GYÖNYÖRŰ LÁNY de tényleg, az és még okos is, szinte hibátlan ! és én csak 17vagyok , de mégis összejött:D (nem dugtunkxd de nagyon sokat smároltunk, és ahh nagyon jó szája van:D, de aztmondta simán aludt volna velem, de azért nemvagyok olyan gyökér, hogy egy ilyen lányt egyből az első találkozásnál megdugok...mert többet érdemel ennél! ráadásul ugy hogy a főnököm lányaxd, de sajnos ugysem fogom sűrűn látni..:s de majd hogyha leérettségizek és felkerülök énis pestre akkor biztosan !) és ő még mindig tetszik...nemcsak azért mert tényleg gyönyörű, és mert joval idősebb mint én, hanem azért mert nem mondja, hogy szeretlek, meg imádlak meg ilyenek, hanem kicsit köcs*g velem, de mégis tudatja hogy bejövök neki..:DD és engem ez fog meg egy nőben...! hogyha szemét velem, szándékosan szólogat be, és énis ugyan ugy neki és érti is a viccet, nem sértődik meg egyből..:) és ez miatt oylan elérhetetlennek tűnik.. Persze az is nagyon jo érzés hogyha valaki azt mondja, hogy szeret, de engem ez valahogy elrettent nem tudom miért, de ez nem túl jó, mert szeretnék valamikor komoly kapcsolatot.. szerintetek ha most összejönnék az első lánnyal, akkor egy idő után ujra "beleszeretnék"? mert jolenne azért ha számithatnék valakire, mert eddig még soha nem volt barátnőm:) nem is akartam, mert nem éreztem pont az ilyenekért, hogy működhetne a dolog akárkivel is, nem találtam megfelelő személyt..de most kicsit másképp gondolom, de a lány aki akkor nagyon tetszett már csak egy sima átlagos lány lett.. szerintetek mennyi esélye van ara hogy ujra "beleszeressek"?

.....köszönöm:)

2013. aug. 13. 20:52
1 2
 1/17 vexygordon ***** válasza:
Mert egy szar szemét szar alak vagy.
2013. aug. 13. 20:53
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

AMI NEM LEHET A TIÉD, MINDIG AZ KELL

NEKED EZ A KERESZTED, A SORSOD, AMI HAJT

DE HA MEGKAPTAD MÁR NEM ÉRDEKEL,

OTT ROHAD A SZEMÉTDOMBON MAJD!

tütütütütütü tütürütütütütü

azért, mert még éretlen vagy egy kapcsolathoz, van ez így :)

2013. aug. 13. 20:54
 3/17 anonim ***** válasza:
Jól teszed. Ezek csak arra jók úgy is.. pacsi :D
 4/17 anonim ***** válasza:
mert a farkad után mész, kamasz vagy...
 5/17 A kérdező kommentje:
hahahahha elég gyorsan meg jott az első válasz, köszönöm szépen uram/hölgyem a véleményét, de sajnos ezt pont leszarom !:s
 6/17 A kérdező kommentje:
Lehet, igazatok van, abban hogy még éretlen vagyok egy kapcsolathoz, valószinuleg nem birnám ki, hogy ne flörtöljek más lányokkal..:s De az nem teljesen igaz, hogy csak a farkam vezérel..pl azta 20éves lányt se dugtam meg egyből, hiába hogy megtehettem volna, de mégse tettem meg..;)
2013. aug. 13. 20:58
 7/17 anonim válasza:
Lehet az hiányzik h meghódithass egy lányt. Manapság mindenki olyan könnyen adja magát, hogy már nincs meg az a régi izgalom ebben az egész párkeresésben. De sztem majd megtalálod azt a lányt, aki kicsit hülyét csinál belőled és nem ennyire olcsó
2013. aug. 13. 21:00
 8/17 A kérdező kommentje:
utolsó: teljesen egyetértek és PONTOSAN ILYET SZERETNÉK !:) ráadásul ha még szőke és kék szemű akkor még elis veszem:DD
2013. aug. 13. 21:03
 9/17 anonim ***** válasza:
Ezek csak a hormonjaid....:D
2013. aug. 13. 21:06
 10/17 anonim válasza:

NAGYON ISMERŐS :D

Megismerek egy srácot.. beszélünk.. találkozunk... beleélem magam.. minden tök jó :D

eltelik úgy 1 maximum 2 hét... és teljesen közömbössé válik ..;) eddig mindig arra kellett hogy rájöjjek, hogy nálam csak fellángolások vannak.. és mindig megbántom a másikat..: S

de úgyis lesz olyan aki nem ilyen lesz..vagyneem:D:D:D

szerintem semmi esélye hogy újra beleszeress a csajba..:D max kicsit féltékeny leszel ha mással látod.. de hidd el.. az is csak átmeneti.. nem igazán jelent semmit.. aki egyszer már nem kellett.. másodjára se fog..

a 20éves csajról meg annyit... hogy megéri a főnököd lányával?:DD

okosan ne hogy megjárd;)

L/16

2013. aug. 13. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!