Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenység? Ugyan minek! Aki szeret, marad. Akit lehet, azt viszik. és akit el lehet vinni, azért nem kár. Ti is így gondoljátok?
én értem csak kicsit idegesít, hogy úgy állítják be a féltékeny embereket, hogy semmit nem éreznek a másik iránt, csak birtoklási vágyat
én szerintem ponthogy az egyik legbiztosabb jele a szeretetnek a féltékenység de kövezzetek meg nyugodtan
ez tény, hogy egy kapcsolat sem működik bizalom nélkül
de ennek mégis mi köze a szeretethez?
szerintem bizalom nélkül is lehet szeretni, ha nem is annyira
meg amúgy az se biztos, hogy valaki azért féltékeny mert nem bízik a másikban
az is lehet, hogy csak önbizalomhiánya van és nem hiszi el, hogy ő jobbképű srác mint az, akivel éppen beszélget a csaja
a féltékenység alapja mindig az önbizalom hiány(jól mondod), ezt a frusztráltságát vetíti ki a másik félre.
Ebből viszont következnek a fentiek mert,ált.ban a féltékeny fél nincs tudatában az első mondatomnak.
hát szerintem akkor sem zárja ki az egyik a másikat
am 19 vagyok, ha érdekel, döntsd el te, hogy öreg vagy fiatal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!