Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok felejteni?! :S
Nos , kb. 1 éve megismertem egy lányt,úgy éreztem ,hogy megtaláltam életem szerelmet, de a lány nem így gondolta és szakított 2 hónap után . Én teljesen kiborultam ,de mindig azon voltam ,hogy visszakapjam . Sikerült is nyár elején ,de kb 3 napra telefonon közli ,hogy mégse ..
Nem kívánok ilyet senkinek , a nyaram is gatya lett ez miatt..
Azóta ugyanúgy kivagyok miatta , nem tudom elfelejteni ...
1 hete van egy új barátja és azt mondja ,h sokkal jobban érzi magát vele ,mint velem anno :S:S
Mitévő legyek ,hogyan felejtsem el ? Vagy próbáljam meg visszahódítani ? :S
19/f

Én csaj vagyok, nekem fiúval volt ez. Halálosan beleszerettem, és akárhányszor olyanokat mondott, hogy "nagyon jó barát vagy", vagy tőlem kérdezte, hogyan hódítson meg egy-egy csajt, mintha kést döftek volna belém:S Sosem mertem neki elmondani, hogyan érzek, és amikor rászántam magam, összejött egy másik csajjal. Lassan másfél éve nem tartjuk a kapcsolatot, de ha most elém állna, még most is összejönnék vele. Bár már nem vagyok belezúgva.
Majd idővel jobb lesz, nyugi:)
17/L

Hello,hagyd a francba,tudom mondani könnyű,én ilyenkor mindig a haverokkal lógok iszunk,főzünk bulizunk.Aztán jöhet egy újabb csaj.Ne hagyd hogy bohócot csináljon belőled,miatta ne készítsd ki magad.EGY NŐ SEM ÉR ANNYIT
A barátok mindennél fontosabbak hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!