Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok felejteni?! :S
Nos , kb. 1 éve megismertem egy lányt,úgy éreztem ,hogy megtaláltam életem szerelmet, de a lány nem így gondolta és szakított 2 hónap után . Én teljesen kiborultam ,de mindig azon voltam ,hogy visszakapjam . Sikerült is nyár elején ,de kb 3 napra telefonon közli ,hogy mégse ..
Nem kívánok ilyet senkinek , a nyaram is gatya lett ez miatt..
Azóta ugyanúgy kivagyok miatta , nem tudom elfelejteni ...
1 hete van egy új barátja és azt mondja ,h sokkal jobban érzi magát vele ,mint velem anno :S:S
Mitévő legyek ,hogyan felejtsem el ? Vagy próbáljam meg visszahódítani ? :S
19/f

Köszönöm a válaszokat !
Az is a sz*r,hogy próbálkoztam én másoknál is utána ,de mindig csak:"legyünk barátok"
lehet ,ezért is ragaszkodom hozzá ennyire .. :S
de túl kell lépni nincs mese

Folyamatosan próbálkoznod kell más lányoknál...új embereket kell megismerned...kösd le magad és ne tarts fenn vele semmilyen kontaktust...se msn, se telefon....
Jakomo 25f
ÉN is így jártam... Elsőtől 7.-ig halálosan szerettem egy lányt utána rá egy évre még telefonon irkáltam neki
de eddig se érdekeltem.Ennyi idő alatt kb 8 szor jártunk 2-3 napokra.Majd találtam egy lányt akibe beleszerettem mert az első szerelmemet láttam benne de őt se érdekeltem vele nem is játram... De azt ajánlom neked ha találsz egy olyan lányt akiben látod őt és ő is szeret téged akkor ragadd meg az alkalmat.Felejteni nem lehet :S
Köszönöm a válaszokat !
Másnak hasonló történet ?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!