Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok felejteni?! :S

Figyelt kérdés

Nos , kb. 1 éve megismertem egy lányt,úgy éreztem ,hogy megtaláltam életem szerelmet, de a lány nem így gondolta és szakított 2 hónap után . Én teljesen kiborultam ,de mindig azon voltam ,hogy visszakapjam . Sikerült is nyár elején ,de kb 3 napra telefonon közli ,hogy mégse ..

Nem kívánok ilyet senkinek , a nyaram is gatya lett ez miatt..

Azóta ugyanúgy kivagyok miatta , nem tudom elfelejteni ...

1 hete van egy új barátja és azt mondja ,h sokkal jobban érzi magát vele ,mint velem anno :S:S

Mitévő legyek ,hogyan felejtsem el ? Vagy próbáljam meg visszahódítani ? :S

19/f

2009. okt. 27. 19:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Felejtsd el, de nagy ívben. Sose menj olyan szekér után, ami nem vesz fel.
2009. okt. 27. 19:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Ő már nem lehet a tiéd, lépj túl, mert csak roszabb lesz, majd megtapasztalod, mint én, hogy vannak még csodálatos nők is, akik csak rád várnak...sok sikert és ne add fel!
2009. okt. 27. 19:04
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat !

Az is a sz*r,hogy próbálkoztam én másoknál is utána ,de mindig csak:"legyünk barátok"

2009. okt. 27. 19:07
 4/12 A kérdező kommentje:

lehet ,ezért is ragaszkodom hozzá ennyire .. :S

de túl kell lépni nincs mese

2009. okt. 27. 19:09
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
Öregem, menjünk katonának. Ott elfelejtük az ilyen dolgokat hamar.
2009. okt. 27. 19:09
 6/12 anonim ***** válasza:

Folyamatosan próbálkoznod kell más lányoknál...új embereket kell megismerned...kösd le magad és ne tarts fenn vele semmilyen kontaktust...se msn, se telefon....

Jakomo 25f

2009. okt. 27. 19:32
 7/12 anonim válasza:

ÉN is így jártam... Elsőtől 7.-ig halálosan szerettem egy lányt utána rá egy évre még telefonon irkáltam neki

de eddig se érdekeltem.Ennyi idő alatt kb 8 szor jártunk 2-3 napokra.Majd találtam egy lányt akibe beleszerettem mert az első szerelmemet láttam benne de őt se érdekeltem vele nem is játram... De azt ajánlom neked ha találsz egy olyan lányt akiben látod őt és ő is szeret téged akkor ragadd meg az alkalmat.Felejteni nem lehet :S

2009. okt. 28. 00:33
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat !

Másnak hasonló történet ?

2009. okt. 28. 10:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Tartottam én ki 2 évig egy lánynál, aminek annyi volt az értelme, hogy 2 évet kidobtam az életemből...
2009. okt. 28. 10:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hasonló, azt hittem ,hogy ő a tökéletes csajszi ,de sajna nem az volt. Nevetséges indokkal szakítotunk ,de a legrosszabb az volt ,hogy mikor nagy nehezen sikerült túllépnek kaptam az smseket ,hiányzol stb. fellángolt bennem a remény ,de sajna rövid kis lángolás volt s szenvedhettem újra s valahogy mélyen elfojtottam magamban a dolgot s gondoltam ,hogy majd jobb lesz a más lányokkal elfelejtetem ,de sajna nem lett jobb mert mindig rá gondoltam ,de kb mostanra vagyok úgy vele ,hogy nem érdekel ha megint küld egy ilyen smst nem fogok reménykedni... max kihasználom!
2009. okt. 29. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!