Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anya nem enged el sehová sem. Mit tegyek?
Van egy barátom már 2 hete. Szeretnék vele találkozgatni néha de ez ugy nem megy ha közbe anya nem enged el sehová sem. Most szólt a barátom, hogy lenne egy kisebb összejövetel az egyik barátjánál és elszerettem volna menni, de anya nem engedett. Nem is este lett volna hanem délután de nem enged... még találkozni is alig enged el vele... Amugy mind a 2-en 14 évesen vagyunk
mit tegyek?
talán azért mert csak 2 hete van!
ne erőltess semmit!
halgass az anyukádra,mert nem akar rosszat neked!!!!!
szökj el:)
lesz mit mesélni az unokáknak..:):D
kétféle út van..
azegyik hogy azonnal, radikálisan elkezdesz lázadni a dolgok ellen, sztrájkolsz, vitatkozol a témáról stb..
a másik pedig a "lassú víz partot mos" alapján, szép lassan puhítgatod és egyszer eléreed h bárhova elengedjen :)
akkor is! én a nem engedem el, elv ellen vagyok... mert ha megy akkor majd ajtóstól. az miért jobb, ha elszökik? :S
inkább szabja meg h ekkorra gyere, vagy menjen veled vmi fiatalabb rokon, vagy mutasd be a pasid, h bízzon bennetek...
ja, ellene vagyok, mert:
- van egy barátnőm 18 éves, és a szülei nem akarják h a "városunkban bulizgasson" és nem engedik fel, jabocs, egyszer elengedték diszkóba 11-ig... elég durva -.-
a nővére továbbtanult, és össze-vissza bulizik, az miért jobb h felügyelet nélkül csinálja, itt helybe legalább nyomon lehet követni, vagy épp a pletykától kíméli magát, de kérem 18...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!