Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szívemre vagy az eszemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szívemre vagy az eszemre hallgassak?

Figyelt kérdés

Én egy 30 éves, rockzenét szerető lány vagyok. Koncertekre is szoktam járni. Tetszenek a rocker fiúk: kinézet:hosszú haj,zenei ízlés tekintetében, de az életmódjuk viszont nem jön be: sok ivás, kocsmázás, elhanyagolt külső.

Az a problémám ,hogy van egy olyan IDEÁLOM, hogy szeretnék egy rocker fiúval járni, de ha komolyan belegondolok, akkor nem tudnám a valóságban elképzelni, hogy rocker fiú legyen a barátom és végig menjek vele az utcán. Tudom, hogy ez hülyeség és kb.a 15 éves lányok gondolkodnak így, de időnként előjön nálam ez az érzés és nem tudok szabadulni tőle.

És félek, hogy később is visszatér az érzés, ha nem próbálom ki. Kezdő kapcsolatban vagyok most, ami lehet h komolyra fordul.

Nem tudom, hogy igazán szeretném-e kipróbálni, vagy csak vágyálom.

Volt már vki ilyen helyzetben? Köszi a válaszokat!

2009. okt. 27. 17:13
 1/2 anonim ***** válasza:

én még nem voltam ilyen helyzetben

de azt írtad hogy most van egy kapcsolatod ami komolyabbra is fordulhat. Ha szereted a pasidat akkor maradj vele de ha megvagy nélküle is akkor pedig próbálj ki egy rocker pasit!

remélem tudtam segíteni

2009. okt. 27. 17:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, köszi szépen a választ!!!
2009. okt. 29. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!