Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exbarátnőm kinevette a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exbarátnőm kinevette a férfiasságom, azóta nem merek ismerkedni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, öt évig voltunk együtt. Előtte nem igazán volt barátnőm, csak ilyen középiskolás 1-2 hetes járások. Amikor szakítottunk csúnyán a fejemhez vágta, hogy kicsi a péniszem és soha nem tudtam kielégíteni, soha nem érzett belőle semmit. Valóban nem rendelkezem túl nagy méretekkel (14cm) de akkor is letaglózott a dolog. Utólag kiderült, hogy már jóval régebben szétkürtölte ezt a barátnőinek akikkel én meg mit sem sejtve jópofiztam évekig. A hátam mögött meg rajtam röhögtek. Sőt az egyik most a szakítás után még jól a képembe is nevetett, pedig előtte azt hittem jóban vagyunk.

1 éve nem merek már ismerkedni. Félek attól, hogy mi lesz, ha szexre kerül a sor. Több lánnyal is akaratlanul megismerkedtem és lehetett volna több is, de inkább hárítottam ezeket a próbálkozásokat.

15 éve sportolok, gyerekkoromba versenyszerűen, nagyon nagy volt az önbizalmam. Bátran kezdeményeztem, minden lány azt mondta hogy jófej vagyok meg ilyesmi. Most már azt vettem észre, hogy emiatt a dolog miatt barátkozni sem merek már, sőt fociedzés után már zuhanyozni sem merek a csapattársak előtt.

Tönkretett ez a nő teljesen. Mit tegyek? Minden kapcsolat alapja a jó szex, de úgylátszik én ezt nem tudom megadni. Rossz egyedül, vágynék egy barátnőre. Persze a neten mindenhol azt írják, hogy nem számít a méret, meg hogy "csak jól használja". Aztán ahányszor szóbakerült lányok társaságában a téma és már kicsit ittasak voltak, mind azt mondta, hogy legalább 18 cm legyen és vastagabb, ne ceruza. Sőt meg is lepődtem azon hogy elég sok lány mondta hogy 20 centi felett az igazi. Meglepődnétek, hogy nagy százalékban egyáltalán nem ribizli tipúsú lányok mondták ezt, hanem olyanok akiket az ember feleségnek szeretne.

Szerintetek lehet még valaha barátnőm, esetleg feleségem? Ti járnátok olyan férfival akinek ilyenek az adottságai?

Tudom, hogy biztos van akinek ez megfelel, de én félek a hozzá vezető úttól. Mert biztos 10-ből 9-nek nem jó. És ha azok ugyanígy kinevetnek, esetleg nem tudok nekik örömet szerezni pedig szeretnék ... az még jobban tönkretenne.

2013. aug. 12. 13:31
1 2 3 4
 21/31 Pendulum92 ***** válasza:
80%
Egyedül itt te általánosítottál, vetítted ki a kérdező exére tett megjegyzéseket az egész női nemre, és az indulatodat pedig az egész férfinemre(főleg a válaszolókra.)
2013. aug. 12. 17:06
 22/31 anonim ***** válasza:
26%

Röhögök rajtatok, olyan aranyosan győzköditek egymást. :D

A 20 éves lánykának meg én mondhatnám inkább hogy kislány, de nem bántom, olyan aranyosan véd titeket. :))

További jó cimbizést, én mindent elmondtam. :)

2013. aug. 12. 17:07
 23/31 anonim ***** válasza:

Te egy kissé mellélőttél. (Nyilván azért mert magadra vetted a 6-ost.) Itt egy párról van szó, akik éveket tölötöttek egymás mellett és állítólag szerették egymást. Akit szeretünk azt elfogadjuk olyannak amilyen! Nem vágjuk a fejéhez hogy kicsi a farka mert nem tehet róla és mert ha 5 évig vele volt akkor nyilván mégsem lehetett annyira rossz neki. Plusz nem kürtöljük szét róla a negatívumait.

Azon kívül mind a nőknek mind a férfiaknak vannak "elvárásaik" amiknek ha nem is felel meg az adott fél attól még együtt lehetnek, mert ezek csak iránymutatók. Ha megkérdeznek róla például itt gyk-n is, akkor egy kövér nőre nem mondhatom azt, hogy pálcika, egy kis mellű nőre nem mondhatom azt, hogy bögyös maca, egy 10 centis péniszre sem mondhatjuk, hogy méteres kék eres. De ezekkel mind nem kigúnyolni akarjuk a másikat. Amit ez a cafka csinált a kérdezővel az színtiszta rossz indulat. Direkt lejáratásra, a másik sárba tiprására törekvő hozzáállás. Ez gusztustalan és igenis az ilyen nő arra való, hogy egyszer megrakja egy fél méteres dákó aztán kidobja az ágyából... Ennek a férfi megfelelője ugyan annyira szégyenteljes és undorító.

A szex igencsak fontos a kapcsolatban. Ha gondok vannak vele lehet javítgatni rajta közösen, ha nem sikerül mindkét félnek élvezetessé tenni akkor hosszú távon nem lehet túl kielégítő a kapcsolat, jobb hamar túlesni rajta és szakítani diszkréten, ha ez történt volna akkor a kérdező önbizalma sem került volna a béka s*gge alá. Ez a nő csak megalázni akarta, különben nem lett volna vele ennyi ideig.

2013. aug. 12. 17:17
 24/31 Pendulum92 ***** válasza:
Köszönjük érdembeli, tartalmas hozzászólásaid, csak így tovább, sok sikert! :)
2013. aug. 12. 17:23
 25/31 anonim ***** válasza:
75%

Most komolyan , ha ennyire zavar téged a méret tisztelt hülye liba. Szedj össze egy fekát aztán úgy menj el , hogy már a tüdődet súrolja a vége. Biztos marhára élveznéd.

Vagy vegyél egy óriás seggrepesztő dildót , amivel a GTA-ban lehetett kocsikat felrobbantani , az való neked nem húsvér ember.

2013. aug. 12. 17:34
 26/31 anonim ***** válasza:
Nehéz kielégiteni hüvelyi úton egy csajt.. amúgy főleg technika kérdése. Szóval csak azért mondta, hogy megsértsen.. Amúgy próbálkozz nyugodtan, lesz olyan csaj, akivel össze fogsz illeni méretügyileg. Vesziteni semmit sem veszithetsz, csak akkor ha nem próbálkozol. Ugyanis, abban az esetben 12564 db ártatlan kis nyuszikát ki fognak végezni a húskombinátban :).
2013. aug. 12. 17:54
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Szégyen, hogy a kedves 76%-os válaszolónak abból a fele sem jutott el az agyáig, amit itt többen leírtunk. Nem mindenkinek a farokméret/mellméret/narancsbőr/ meg a többi baromság a mérvadó egy kapcsolatban. Ha nem jó a szex, jelezni kell és dolgozni rajta. Ha nem megy, békében el lehet válni. De olyan adottságok miatt, amiről nem tehet és változtatni rajta nem tud, megbántani valakit, akit elvileg szeretünk/szerettünk, férfiak és nők esetében is egyaránt orbitális szemétség.

Ahogy megnyilvánulsz, abból lerí, hogy egy megkeseredett nőszemély vagy, aki a saját sérelmei miatt ugat le random embereket az anonimitásba burkolózva. Szerintem ne is csodálkozz, ha a férfiak megjegyzéseket tesznek rád, mert nem lehet túl pozitív kisugárzásod.

2013. aug. 12. 18:57
 28/31 A kérdező kommentje:

Hú nem gondoltam hogy ilyen vitát fogok generálni.

76%-os válaszoló kicsit el van tévedve. Itt egy több éves kapcsolatról van szó, amiben az illető nő jól elvolt végig, aztán amikor már nem, akkor jól kibeszélt, kiröhögött, tálcán kínált a barátnői és a fél város rosszindulatának. Csupán azért mert már nem akart velem lenni és úgy gondolta ez a biztos módszer a szakításra, plusz még ráadásnak elintézni, hogy így ne álljon szóba velem lehetőleg több lány, sőt még talán röhögjenek is ki (aki olyan).

Mindenkinek köszönöm a pozitív válaszokat, elgondolkodtam a dolgon. Jó hogy nem mindenki ilyen negatív és kárörvendő (Az utóbbi évben volt szerencsém az emberek rosszindulatához egy olyan dolog miatt amiről nem is tehetek. Ezután már nem lepődök meg azokon, akik kinevetnek pl. egy kerekesszékest)

Jó hogy kaptam visszajelzéseket arra, hogy nincs minden veszve és próbálkozni fogok. Ha meg valaki olyan féreg lesz hogy kinevet, annak simán vissza fogok vágni az ő testi hibáival! (ez van, már nem fogok udvariaskodni olyanokkal akik röhögnek rajtam)

2013. aug. 13. 10:52
 29/31 Pendulum92 ***** válasza:

Ne ess bele a hibába, mert olyan megkereseredett leszel a végére, mint a 76%-os hozzászóló "hölgy".

Csak engedd el a füled mellett, és tudd, hogy csak az egója beszél, és téged bántani akar direkt. Azzal idegesíted amúgy legjobban, ha kedvesen, mosolyogva beszélgetsz vele tovább, hidd el...

2013. aug. 13. 16:04
 30/31 anonim ***** válasza:

Na emberek én vagyok 76%-os és egyben aki elsütötte az elején , hogy lógasd lőcsöd bátran öregem.

Naszóval én nem a kérdezőnek írtam , hanem annak a buta libának aki itt osztotta az eszét , hogy márpedig ő mégis átcsap afro amerikai méretbe mert az a lényeg.

Elnézést ha valaki félreértette volna kicsit túl is reagáltam csak allergiás vagyok a buta libákra :D

2013. aug. 13. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!