Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lett ilyen az exbarátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ilyen az exbarátnőm?

Figyelt kérdés
nos az van h pár 2hete szakitottunk és én probáltam békülni meg fel nyitni a szemét mert megondolatlan dolgokat csinált...és nagyképű lett játsza a fejét el hord mindennek... és probál megalázni..pedig szeretem még ezek után..voltak durva dolgai velem szembe..de egy rossz szot nem szoltamrá normálisan probáltam kommunikálni vele..de ő csak meg alázni akarta.. h talált jobbat stb pedig amiket én el néztem neki ilyenek voltak ( meg csalt, titokba akart mással ismerkedni, hazudott sokat,) többet nem sorolok mert nagyon sok van, persze én is csináltam hülyeséget de ilyen sulyosat, én nem csaltam meg és lánnyal se taliztam titokba söt el hi hanyagoltam a lány barátokat miadta mert féltékeny volt.. de ő semmit nem akart áldozni..és ezek után még facen is törölt ismerősei közűl.. és ez után ezt kapom h egy állat vagyok meg szemétláda : ( Most akkor miért lett ilyen? közre játszhat az h városba került? mert azota lett fúra és már csak hétvégén taliztunk, amíg a szomszéd faluba lakot minden taliztunk ő17/L én19/F ja hozzá teszem velem volt elöszőr nemi akktusa ha ez számít valamit...
2013. febr. 11. 18:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Az exed nem?Akkor meg nem mindegy?
2013. febr. 11. 18:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem akar már tőled semmit.Vége,fogd fel,és hagyd békén!
2013. febr. 11. 18:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Az nem gonoszság, hogy megpróbál levakarni, a többiért meg örülj, hogy megszabadultál tőle.
2013. febr. 11. 18:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha jót akarsz magadnak, hagyod a pic.sába, és keresel AZONNAL magadnak egy RENDES pasit!!! Érthető voltam??? Bocsi, de az exed egy seg.gfej pióca!!
2013. febr. 11. 18:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Kihasznált és becsapott,tehát örülhetsz,hogy vége lett.Most pedig levegőnek néz,mert abszolút nem érdekled.Ócsárol,mert buta.Hagy az ilyet a francba!
2013. febr. 11. 18:56
 6/10 anonim válasza:
hagyd akkor békén és ne nézz rá és felejtsd el és kész ne foglalkozz vele Ő csak az exed!!!
2013. febr. 11. 18:57
 7/10 A kérdező kommentje:
6-os válaszoló, itt én vagyok a Pasi:D és a volt csajom lett ilyen g*ci velem
2013. febr. 11. 19:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Bocsi... :D Csak tök csajos volt.
2013. febr. 11. 19:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Amúgy meg sz.ard le. Főleg ezek után...
2013. febr. 11. 19:51
 10/10 A kérdező kommentje:
semmi gond..:) azon vagyok de valami még tartja bennem a reményt h esetleg olyan lesz mint régen és vissza kapom :/
2013. febr. 11. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!