Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet, valakihez közeledni, nem bízik benned és saját magában sem?
Figyelt kérdés
Az előző barátja csúnyán elbánt vele, most nem akar szerelmes lenni, ha az érzéseimről beszélek, akkor menekül, ha úgy teszek, mintha nem lenne ez az egész fontos nekem, akkor meg látom, hogy bántja. Egy hónapja vagyunk együtt, de nem tudom meggyőzni, hogy bízzon bennem.
Ilyenkor mi a megoldás?
22/F
2013. aug. 11. 19:15
1/4 anonim válasza:
Rohadt jó kérdés! Pont ennyi idős vagyok és csaknem úgyan ilyen cipőben járok. Kitartás, majd az idő!
2/4 anonim válasza:
keress mást aki szeret téged, ilyen kapcsolatnak úgysem lesz jövője és téged is ilyenné fog tenni...
3/4 anonim válasza:
a csaj tuti szeret csak nem vallja be hogy ne essen úgymond pofára, és nem lehet hogy úgy érzi hogy manipulálod?
4/4 anonim válasza:
Idő és bizonyítás. Nem csak szavakkal, hanem tettekkel. Ha csúnyán elbántak vele, akkor kell egy kis idő, hogy meg tudjon benned bízni. Segíts neki :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!