Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudod a párod jelszavát? (msn, email stb. )
Nekem tudta a volt csajom a jelszavam én is az övét, de sose néztünk be egymás iwiwjébe mert megbíztunk egymásban. Aztán egyszer elmentem bulizni, ő megharagudott és végignyálazta az összes levelemet, talált is olyat amin felháborodhatott... Soha nem csaltam meg, és nem is állt szándékomban, de mindig lehet találni olyat amit ha akar félre tud érteni. Erre én is végignyálaztam a levelesládáját és 4-5 olyan levelet találtam amit fiúk írtak neki. nagyon kedves levelek voltak... És én is tudom hogy ő sem csalr meg soha és nem is akart.
A lényeg csak annyi hogy egy felesleges problémaforrás a dolog.
15.47! Teljesen igazad van! Én is ezt teszem :D
Úgyis van egy olyan email cime, amiről te nem is tudsz
embere valogatja. nem kell a jelszavakat is megosztogatni, meg egymas netes szemeteiben turkalni szerintem.
1. egy kapcsolat alapja a bizalom. ezt ugy is lehet magyarazni, hogy bizom benne, ezert nem kell a jelszava, hogy feltekenysegemet csillapitando kotorasszak utana / meg ugy is lehet magyarazni, hogy kell a jelszava, mert ezzel biztosit arrol, hogy bizik bennem - latjatok mindket resz igaz, nezopont kerdese csak
2. ha feltekenykedsz, mar regen rossz (es van aki szerint meg aki nem feltekenykedik annak regen rossz).
Szerintem hallgass a megerzesedre, probalj vele nyiltan beszelni, ha kerulo valaszokat ad, akkor az gaz. Ha meg ugy erzed titkolozik, (mert mas no / pasi van a dologban, nyilvan), akkor meg felejtsd el. Vagy jatsszatok 3-asban :) ha belefer...
Én egyszer úgy tudtam meg, hogy a vége felé közeledik egy akkor még fontosnak érzett kapcsolatom, hogy beléptem az e-mail fiókjába, onnan az iwiw-re.
Egy hónapot perverzkedtem kíváncsian, és megadatott, hogy én hozzam fel a szakítás ügyét.
Azóta sem bánom, de soha többé nem szeretném megtenni a magánéletemben.
Tény azonban, hogy azóta és ettől!!! kicsit bizalmatlanabb lettem, és érdekel, mi folyik a hátam mögött.
ha ingerülten válaszol, akkor idegesíted. hamarosan ki fog dobni.
Soha nem adnám meg egy jelszavamat, kódomat se.
Gondolni kell arra is, hogy egyszer vége lesz annak a kapcsolatnak és akkor ki tudja mit eszel ki az ex...
Légy erős, valszeg átb*sz.
Ha nagyon nem bírsz magaddal dobj fel a gépedre egy keyloggert, és ha tőled belép máris tudsz mindent :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!