Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudod a párod jelszavát? (msn, email stb. )
nem, ez nemjelent semmit. mért kéne h tudjam? most adjam oda neki egy papíron, vagy mi? tessék, ittvan a 6 ímélcímem jelszava, plusz az msnemé, plusz az iwiwé, meg a gyakorikérdéseké is. ígygondoltad?:D
ha a párom előttem nézi meg az íméljeit, vagy vmi mást ahova jelszó kell, akkor nemkezdi el takargatni, és nemküld ki a szobából. de nemfogja külön papíron odaadni, és énsem neki. énsem takargatom a jelszavaimat, nemzavar ha látja. normális kapcsolatban élnük, ahol nemvalószíná h bármelyikünke is eszébe jutna titokban éjszakánként a másik postafiókját böngészni.
Én tudom ő is tudja az enyémet. De még egyszer sem néztük a másikét csak közösen.
Ezt hívják bizalomnak.
Magánszféra meg kell
Egyszer adtam meg az MSN jelszavam az ex barátnőmnek...ez volt az utolsó alkalom, hogy ilyen infót kiadok valakinek!Szakításunkkor csak úgy fel is ment az MSN-emre a "drága", és írt egy embernek valami szépet az én nevemben...
Aztán meg csodálkoztam, hogy egy kicsit ki van rám az illető!XD
Ha most lenne barátnőm, és megkérne, hogy mondjam el neki a jelszavam csak ennyit mondanék: MAGÁNÜGY!!
Igen, de ez nem azt jelenti h "nyomozgatok" utána. Egyszerűen tök jó h így megbízik bennem.
Sztem az ilyesmit nincs értelme titkolni. 21 évesek vagyunk.
Igen, én tudom konkrétan az övét, és néha nagyon nagy a csábítás. Régen a tudta nélkül szinte naponta beléptem, és hihetetlenül megbántam. Hülyeség volt, nem kellet volna. Úgy lett volna a legjobb, ha sose tudom meg, hogy mi a jelszava. De mégis. Néha ha msn-en nem írt, szinte már vártam, hogy lemenjen végre, és beléphessek megnézni, hogy kit vett fel. Aztán meg jött az egész éjszakás sírás.. Teljesen kikészített, és függő lettem. Képtelen voltam megállni, hogy ne lépjek be.
De szeptember óta leszokóban vagyok, már megvan a rekordom is, 1 hónapja nem léptem be. De nem bízok magamban, és tudom, hogy jön egy nagyobb kiborulás és megint be fogok lépni. Lehet jobb lenne, ha megmondanám, hogy változtassa meg, de akkor meg rájönne, hogy beléptem, és én is megőrülnék kb.
Ő is tudja az én jelszavaim, de nem konkrétan csak nagyjából.
Szóval szerintem ezek után döntsd el, hogy akarod-e tudni a jelszavait. Hidd el, amiről nem tudsz, nem fáj. Nem kell keresni a bajt vagy kísérteni a sorsod.
Hagyd, hogy titokban tartsa.
nem tudja. én sem tudom. kell a magánszféra. de ahogy már előttem is írták, én sem küldöm ki a szobából meg semmi hogyha nézem az iméljeimet, vagy a wiwet vagy a myvipet....
Szerintem valami titkolni valója van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!