Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt az expasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt az expasim?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok. Jártam egy fiúval egy évet. A felét távkapcsolatban nyomtuk le. A pasim tehát külföldön él, tavasszal meglátogattam, azt mondta szeret, tervez velem. Rá egy hónapra megírta facebookon, hogy nem szeret engem, törlés, tiltás, most meg új barátnője van. A csajról napi száz képet tesz fel facebookra, pedig előtte sosem tett fel képeket. Most tényleg így elfelejtett volna?
2013. aug. 11. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:
A közös képek mindig azt jelzik, hogy milyen boldog (látszólag). Valamiért üzenni akar neked, bár akkor nem tiltott volna.
2013. aug. 11. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:
szánalmas a csávó
2013. aug. 11. 14:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem értem miért bánt meg. Nekem ő még fontos, és nagyon nehéz így továbblépjek, hogy hirtelen nem szeret már+még bánt is.
2013. aug. 15. 08:07
 4/4 A kérdező kommentje:
én is azt gondolom, hogy nekem szánja ezt a hirtelen új életet, meg képeket...de akkor meg miért tilt le? most hallottam, hogy összeköltöztek a lánnyal és csak pislogtam, hogy ilyen hirtelen, feladta érte a munkáját egy másik városban.
2013. aug. 15. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!