Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy kis problémám amiben segítség kéne. Van egy pasi aki valójában már az expasim de még mindig szeretem és úgy érzem ő is szeret engem. Bármikor amikor látom nem nézek rá próbálom azt hinni nincs ott, de ő néz engem és nem tudom mit csináljak hogy érezze hogy még mindig szeretem. SZERINTETEK? ADJATOK TANÁCSOT!

2013. aug. 10. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
gondolj bele, hogy miért csak az exed ilyenkor...
2013. aug. 10. 16:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Az őszinteség sok problémát meg tud oldani.
2013. aug. 10. 16:51
 3/5 A kérdező kommentje:
ezt már tettem de hogy tehetném hogy ne csak az exem legyen
2013. aug. 10. 16:51
 4/5 A.R. ***** válasza:
MONDD MEG NEKI!!!!!!!!!! NE HAGYD ELMENNI HA SZERETED, NE LÉGY BUTA!!!!!!!!!! AZONNAL MONDD EL NEKI MIT ÉRZEL NEM CIKI!!!!!!!!!!! NE DOBD EL MAGADTÓL A BOLDOGSÁGOT!!!!!!!!!!!!!
2013. aug. 10. 16:55
 5/5 A kérdező kommentje:
megpróbálom de nem merem (neki kéne de ha én nem lépek nem hiszem hogy fog)
2013. aug. 10. 17:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!