Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedves Férfiak, akkor most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Férfiak, akkor most mit is csináljak mint Nő?

Figyelt kérdés

A férfiak ugye nem szeretik, ha a nő célozgat valamire, inkább mondja meg mit akar.

De akkor, ha megmondom, kerek-perec, hogy mi nem tetszik, és mit akarok, akkor miért vagyok le hisztis libázva?

2013. aug. 11. 12:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én 34, ő 39.
2013. aug. 12. 14:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Az itteni stílusodból nekem az jön le, hogy meglehetősen kulturált, korrekt nő lehetsz, így hajlok rá, hogy igazat adjak neked. Én azt tanácsolom, mondd meg neki, hogy állítson magán, míg szépen vagy, különben következmények lesznek. Ezt a három heti egy szexet meg nem értem. A többség örülne, ha az asszony többet akarna.
2013. aug. 12. 15:01
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a dicsérő szavakat.

Amúgy én sem nagyon hittem az elején, hogy pont olyan férfit fogok ki, akinek csak ennyi az igénye. Amíg csak jártunk, akkor még talán elhiszi az ember, hogy csak ennyi jut, de aztán összeköltöztem vele, és sajnos akkor sem változott. Annyi kifogást hallottam már tőle az elmúlt egy év alatt, amennyit egy nő sem lett volna képes kitalálni.

2013. aug. 12. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!