Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Férfiak! Mindegyikőtök így működik? Ha lehet a válaszotokhoz írjátok oda hány évesek vagytok.
Én a helyedben ott hagynám a p*csába, aztán azt nézeget, akit csak akar!
Amiket meg leírtál: pofán kellett volna vágni, vagy épp jól megrántani a farkát és hangosan rászólni, hogy ne azzal gondolkodjon, aztán elhagyni a francba!
mindegyik férfi más,
nem tudom mióta vagytok együtt, de nagy szerelem nem igazán van, gondold végig, keressél már egyet, akinek fontos is lennél, N
Szerintem felejtsd el, igazi szerelem biztos nincs közöttetek legalább is az ő részéről tutira nem
Nem azt mondom hogy soha nem szabad megnézni más nőket/férfiakat az utcán de amit ő csinál az már tényleg túlzás kategória!
Biztos vagyok abban hogy nem minden férfi működik így! Kifogtál egy ilyet jobb ha ott is hagyod , az önbizalmadnak sem tesz túl jót hosszútávon. Meg amúgy sem illendő dolog egyik féltől sem ez a viselkedés. lehet diszkréten is csinálni hogy a másikat ne sértsük meg.
Hagyd ott a pi...-ba Jobbat érdemelsz!!
"Kedves Férfiak!Mindegyikőtök így működik?"
Minden nő hülyeségeket kérdez?
Természetesen a válasz az,hogy nem.Szóval a férfiak sem mind ugyanúgy működnek.
A barátod meg egy f@sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!