Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a barátom? Ettől jobban érzi magát? Ettől érzi magát alfa hímnek vagy mi? 22/N
Figyelt kérdés
Az előző kapcsolatom 2 évig tartott és nagyon bonyolult volt, mert a barátom egy igazi állat volt én meg mellette a cicababája voltam... Legalábbis így tűnt kívülről, de közben meg nagyon szenvedélyes kapcsolatunk volt és nagyon szerettük egymást. Nagyon sokat veszekedtünk, de mi tényleg imádtuk egymást. Aztán sajnos ő elköltözött külföldre a karrierje érdekében, és mi szét mentünk. Fél év múlva összejöttem a mostani barátommal és ő egyfolytában az előző barátomat szidja. Olyanokat mond, hogy biztos mindig megvert, és hogy milyen hülye volt, meg hogy biztos nem jelentettem neki semmit. És én tényleg nem vagyok már szerelmes az exembe, de én egy szép emlékként tárolom azt a 2 évet, és nagyon rosszul esik h így beszél..2013. aug. 11. 01:35
11/15 A kérdező kommentje:
miért álmodoznánk az exeinkről?
és azért jöttem össze vele mert úgy tűnt, h minden oké lesz és örültem neki, h végre egy olyan emberrel vagyok, aki nem akar minden áron uralkodni rajtam.
és igen szokott igaz dolgokat felhozni, de azokat is inkább csak felfújja. mert tényleg volt olyan h kezet emelt rám az exem de a végén én pofoztam meg és ő szégyellte el magát.. és ezt a barátom úgy állítja be mintha mindig vert volna...
2013. aug. 11. 14:36
12/15 anonim válasza:
Szerintem egyszer,teljesen határozottan mondd el neki,hogy számodra már semmit sem jelent az exed,az már a múlt,és szálljon le legyen szíves a témáról,mert téged zavar,hogy ő ilyenekkel foglalkozik.Aztán ha ezután sem hajlandó lekattanni a témáról,elgondolkodhatsz,hogy tényleg a megfelelő emberrel vagy-e együtt.
13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a támogatást, szakítottunk a barátommal, és az exem után jöttem külföldre, és ez volt életem legjobb döntése :) köszönöm mindenkinek :) <3
2013. szept. 29. 23:05
14/15 anonim válasza:
Tudtuk hogy igaza van a barátodnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!