Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a barátom? Ettől jobban érzi magát? Ettől érzi magát alfa hímnek vagy mi? 22/N
Figyelt kérdés
Az előző kapcsolatom 2 évig tartott és nagyon bonyolult volt, mert a barátom egy igazi állat volt én meg mellette a cicababája voltam... Legalábbis így tűnt kívülről, de közben meg nagyon szenvedélyes kapcsolatunk volt és nagyon szerettük egymást. Nagyon sokat veszekedtünk, de mi tényleg imádtuk egymást. Aztán sajnos ő elköltözött külföldre a karrierje érdekében, és mi szét mentünk. Fél év múlva összejöttem a mostani barátommal és ő egyfolytában az előző barátomat szidja. Olyanokat mond, hogy biztos mindig megvert, és hogy milyen hülye volt, meg hogy biztos nem jelentettem neki semmit. És én tényleg nem vagyok már szerelmes az exembe, de én egy szép emlékként tárolom azt a 2 évet, és nagyon rosszul esik h így beszél..2013. aug. 11. 01:35
1/15 anonim válasza:
Ha már egyszer ilyen jól megfogalmaztad vele közöld
2/15 anonim válasza:
Szerintem nem kellene, hogy ilyen központi téma legyen nálatok az ex! Szerintem elég, ha annyit mondasz erre neki, hogy az már a múlt, és hagyja ezt a témát, nem érdekel már téged az exed...Amúgy meg azt tudom elképzelni, hogy kissé önbizalom hiányos a barátod, és jól esne neki pár bók a részedről! Milyen sűrűn dicséred meg, vagy mondod el neki, hogy mennyire fontos számodra meg hasonlók?
3/15 anonim válasza:
próbáld vele megértetni,hogy te ŐT szereted, és,hogy ne foglalkozzon az exeddel,mivel ebben a párkapcsolatban 2 ember, van ő és te. az exednek ehhez semmi köze. ennyi erőből szerintem te is mondhatnál dolgokat az ő exéről nem? mégsem teszed.. próbáld ezt vele megértetni,de ne 'agresszív' stílusban, hanem csak szépen, nyugodtan :)
4/15 A kérdező kommentje:
mondtam neki, de abból csak vita van, h miért védem őt.. és nem érti meg, h azért mert fontos volt számomra az exem :|
2013. aug. 11. 01:41
5/15 A kérdező kommentje:
én is arra gondoltam h önbizalom hiányos, és minden nap elmondom neki h mennyit jelent nekem, de nem segít.. és unom is már a témát.. mivel mindig összeveszünk
2013. aug. 11. 01:43
6/15 anonim válasza:
Az tényleg nem jó taktika, ha véded az exed...nem kell szidnod, de védened sem! Egyszerűen mond meg, hogy számodra már közömbös és akadjon le a témáról!
7/15 A kérdező kommentje:
de én nem védem, csak a barátom olyan dolgokat tud az előző kapcsolatomról amiket igazából nem is kéne tudnia, csak nagyon jóba van a barátnőmmel és ő elmondta neki, és innentől kezdve olyan dolgokat képes mondani amiktől sírni tudnék.. és am meg szeretem őt, csak néha undorítóan tud beszélni.. és nem tudom, h erről h szoktassam le
2013. aug. 11. 01:50
8/15 anonim válasza:
Tehát igazat mond és még te vagy kiakadva? :D
9/15 anonim válasza:
valóban szörnyű egy gondolat,hogy az ember nőjébe már más is bele tette a r-ohadék mocskos farkát és az imádott nő még kéjesen nyögdécselt is neki,lenyelte a végtermékét stb.
de ezen lovagolni valóban nem túl bölcs dolog és kapcsolati öngyilok,mert totális önbizalom hiányról árulkodik,ez meg taszítja a nőket.
miután kidobod majd,ez a típus évekig fog sírni fűnek fának,hogy ő mindent megadott neked és te milyen egy hálátlan cafka vagy.
ez lesz,készülj.
10/15 anonim válasza:
Izgalmas kapcsolatod lehet. Te is és a barátod is az exedről álmodozik. Frankó.
Minek jössz össze amúgy egy ilyen pacskerral, ha az alfákra buksz? Meg egyáltalán. Minek kell egy újabb pasi, ha a régit szereted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!