Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet élni egy egész életet egyedül?
Figyelt kérdés
30 leszek, sosem volt barátnőm, külsőleg nincs gond velem a lányok szerint, de elég félénk, nehezen kezdeményező jellem vagyok, nem csak a párkapcsolatokban, ilyen a személyiségem gyerekkorom óta. 10 évig próbálkoztam a lányoknál, rengeteg időm, energiám és pénzem ment el. Természettudományos szakon tanulok, és eldöntöttem, hogy a tudománynak szentelem az életem, lemondok a barátnő lehetőségéről, azt hiszem egyedül akarom leélni az életem, inkább minden időm, energiám és pénzem erre a célra szentelek, jelenleg ebben látom az életcélom. Félek a pszichológiai hatásoktól, hogy egy életen át ki lehet-e bírni, a lányok úgy sem fognak kezdeményezni, én meg már nem akarok, nem akarom többet, hogy visszautasítsanak, nem tudom, hogy az egyedüllét mennyire deformálja egy ember személyiségét, nem-e kattan be az ember egy idő után. Két éve nagyon rossz volt, tavaly volt a tetőpont, de már úgy érzem elmúlt a hiány, annyira nem kattogok ezen, nem hiányzik a párkapcsolat most -van dolgom rengeteg, tanulnom kell- de szeretném, ha ez így is maradna.2013. aug. 10. 19:19
11/11 anonim válasza:
Szerintem, igen.
Hasonló képpen vélekedem én is, és hasonló képpen élem az életem.
Ez van. Van akinek ez jut, van akinek az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!