Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van bennem ez az érzés?
Van egy kapcsolatom ami 11hónapja tart, nagyon szeretem a barátomat ahogy ő is engem.
De mostanába eszembe jut az exem, nem tudom miért de ha meghallok egy szomorú számot eszembe jut, olyankor hiányérzetet érzek és ez bűn tudatott kelt bennem hogy van baràtom, és az exem néha eszembe jut:/
Amikor vele voltam őt fele anyira nem szerettem mint a mostani pasimat, akit egyenesen imádok!
Nem tudom mitől van bennem ez az érzés :/
Amikor szakitottunk az exemmel, akkor rá 2hétre összejöttem a mostani pasimmal.
Lehet túl korai volt a kapcsolatba kezdeni? Nem bántam meg!!
De lehet pont emiadt van bennem ez az érzés?
Vagy az, hogy a legjobb barátnőmmel összejött és sajnos a barátságunn is ráment.
Valaki tudna tanácsot adni?
1.válaszoló: köszönöm a válaszodat ..biztos rosszul esne neki,de viszont egyàltalán nem szeretem az exemet!
2.válaszoló: köszönöm a válaszodat legalább nem csak velem volt/van ilyen ://
Köszönöm a válaszokat:)
13:31 :) lehet rosszul irtam le de a mostani barátommal vagyunk együtt 11hónapja^^ és az exemmel 2hónapig voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!