Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lesz egyszerűbb? És mikor?
Van párom 1,5 éve.Komoly a kapcsolatunk.De jött valaki...Egy másik fiú.Élőszőr csak barátok voltunk aztán elkezdődött valami kimondatlan dolog. Részemről is, részéről is.Nem történt semmi köztünk, nem csaltam meg a párom vele.Nem hogy nem történt semmi a szavakkal is nagyon óvatosak voltunk, de mégis az a vibrálás...Ő tudta, hogy van párom, és inkább "kiszállt". Akkor úgy éreztem jobb így, helyesnek éreztem a döntését, bár fájt. De ahogy múlnak a napok egyre jobban hiányzik. :((Borzasztó érzés,nehezebb mint hittem. Én nem tudom mi van velem.Bárcsak legalább a barátságunk megmaradt volna.:((
Mi a véleményetek erről? Hogy tudnám minél hamarabb elfelejteni végleg és hatásosan? Én harcolni akarok az érzéseim ellen, és győzni akarok!! De hogy? :(((
L/25
Igen, hiányzik.Nagyon. És ez biztos jelent valamit, de hogy mit abba bele se merek gondolni...
De igen, elment, így valószínű nem szeretett annyira mint azt hittem.
Majd az idő elrendezi. Csakhogy hónapok óta ezt mondogatom.
Köszi a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!