Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom szó szerint elküldött az anyám p. ba, jogos, ha ezért szakítok vele?
Szíven szúrt azzal,hogy üvoltözve anyázott nekem,még ha hirtelen fleindulásból is tette..Tudja,hogy a szüleim a gyenge pontom.Őket tisztelni kell.
3 éve vagyunk együtt,de sosem fajultak idáig a nézeteltéréseink.
Ti hogyan reagálnátok, érdemes agyalni ezen egyáltalán?
Én biztos vagyok benne, hogy egyszerűen csak nem a megfelelő hangnemet ütötted meg és ahelyett, hogy segíteni próbáltál volna neki és biztosítottad volna róla, hogy számíthat rád követelőztél vagy fenyegetőztél.
Ki mint vet, úgy arat. Amilyen az adjon Isten olyan a fogadj Isten :)
10 folyt. :Szerintem az a gáz,hogy mennyire indulatos. mindenképpen meg kell tanulnia kezelni az indulatait,mg akkor is,ha nagyon megbántják.
Te megbántottad-ő meg visszaadta : ezen is érdemes elgondolkodni.
Én tiszteletben tartom a párom szüleit. Sosem tűrném el az ilyent. De én az üvöltöző hangnemet sem tűröm. Egyszer fordult elő, hogy minősíthetetlen hangnemben beszélt velem a párom, amikor valami hülyeséget csináltam. Felálltam és otthagytam. kimentem a parkba és ott ültem egy darabig. gondolom az ablakból látta, hogy ott ülök. Egészen addig nem is jött le hozzám, amíg nem kezdett korogni a gyomra.
Akkor lejött, és mellém ült . Az nehezen jön ki egy férfi szájából, hogy bocsika, de odaült mellém és csak ült, és egy idő után adott egy puszit. Ránéztem, mire megtörölte a kezével a könnyes szemem. Én kérdeztem, hogy éhes vagy?
Azt mondta, hogy nagyon. Felálltunk, belém karolt megsimogatott és hazamentünk. Csináltam neki egy szép gyertyafényes vacsit, és jó volt az esténk. Soha többet nem üvöltözött velem. Azaz egyszer majdnem, de amikor ránéztem, akkor lecsendesedett, és ha hangosan is, de nem üvöltözve, nem szitkozódva mondta el a búját baját.
Én tudom magamról, hogy egy szőke nő vagyok a férfiak szemszögéből, de Ő így választott engem, a családommal együtt. És ha valami nem tetszik, akkor mondja el és ne üvöltözzön és ne alázzon meg. Az üvöltözős káromkodós trágár veszekedés az megalázás. És azt én nem fogom eltűrni, bármennyire szeretem is. És mivel Ő is szeret, ezért nem is teszi.
Ha nem érzed jól magad vele, a társaságában → szakíts.
Ha úgy érzed, hiányozna, és boldog vagy, ha ő is ott van → ne szakíts.
Szeresd magadat!
ma 08:35
Na ezért kéne kidobnod, nem az anyázásért!!!
3 éve... Én akkor küldtem el a barátnőmet a qurv@ @nyjába amikor hihetetlenül fölcseszte az agyamat mert sértődős lekezelő id1óta, barom volt.
Ez akkor jött először amikor érzelmileg már nem állt olyan közel hozzám. Addig inkább elharaptam a nyelvem pedig akkor is megérdemelte volna.
Szóval a barátod már nem kedvel annyira. Lehet h a bszogatás már rosszul esik neki és túl sűrűn mondod és jogosan de megsérted az önbecsülését, de ha hirtelen haragú és nem dolgozik csak másokon élősködik akkor dobd ki. Csak egy naív ostoba liba nem dobná ki. Ilyen megbízhatatlan emberrel milyen közös jövőt akarnál?
30F
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Egy ideig biztosan látni sem akarom a pasit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!