Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi oka lehet, hogy anyám így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi oka lehet, hogy anyám így reagálta le a baba témát? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

27 éves vagyok. Apám amerikai, anyám magyar. Kint láttam meg a napvilágot, viszont 19 éves koromig itthon éltem. Amikor anyámék szétmentek, apám mondta hogy visszamegy Amerikába. Én vele mentem, egy percig nem gondolkoztam el azon, hogy esetleg anyámmal maradjak. Soha nem volt jó a viszonyunk, mindig a húgom és az öcsém volt neki a minden. Odakint nehezen indult az életem, nehezen illeszkedtem be, és a nyelvet is erősen nyomni kellett. De megérte, lett idővel jó munkahelyem, és most babát várunk. A barátom színes bőrű. 28 éves, 5 éve vagyunk együtt. Apám nem ellenezte a dolgot, anyámnak viszont valamiért hatalmas törés volt az életében,hogy színes bőrű fiúval hozott össze a sors,hát amikor megtudta, hogy jön a pici, szavak sem voltak a tetteire, ezért mondta, hogy ha hazalátogatok, őt kerüljem is el. Most itthon vagyok egy hónapig. Nagymamám nagyon örül a kisbabának, és mivel ő már nem szeretne repülni, viszont én még repülhetek, gondoltam megajándékozom vele. Sajnos a párom nem tudott jönni.

Pont sétálgattunk a belvárosba, amikor szembe jött velem a húgom. Úgy nézett rám, mintha minimum egy agyontetovált börtöntölteléktől várnám a babát, köszönni sem köszönt, csak odavágta, hogy hülye kva...amit igazán nem tudtam hova tenni.Ugyan régen beszéltem vele,de rosszban sose voltunk. Fél óra múlva összefutottunk anyámmal.Olyan hisztirohamot levágott a város szívében, hogy azt hittem elsüllyedek. Hogy merek én egy színes bőrű embertől gyermeket várni,meg képzeljem el hogy fog kinézni az a gyerek(...)meg hogy ha tényleg a világra hozom, akkor őt felejtsem el örökre.Kicsit megrángatott, kérdezte mikor térek észhez, aztán elment. Hát volt közönségünk, nem mondom. Szeretem anyámat. Bár a gyermekkorom alapján igazán nem érdemelné meg, mert tényleg, én voltam mindig a rossz, és a mostoha. Mondjuk, ez most is így van, mindig van miért utálnia. Nem szeretném örökre elveszíteni. És nem értem, miért attól függ neki a szeretete, úgy mond, hogy világra hozok egy babát, avagy sem. Egyszerűen nem értem meg. Mit tudnék csinálni? Úgy fáj a szívem hogy elmondhatatlan...Előre is köszi!

2013. jún. 27. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:

ne haragudj de nagyon szűk látókörű anyád van...

remélem egyszer túl tud majd lépni az előítéletekken,de nálunk nagyon megszokott hogy a színes bőrűekre úgy néznek mint az űrlényekre(legalábbis én ezt vettem észre),viszont legalább a te boldogságodnak örülhetne

egyszer talán majd hajlandó lesz megismerni a párodat,és talán ha megszületik a kicsi őt is érdekelni fogja hogy ott van az unokája

2013. jún. 27. 11:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Az az oka, hogy hülye! Nem is értem, az ilyen Anyákat. Nekem is van egy lányom és mindig is az ő boldogsága lebeg a szemem előtt. Tök mindegy, hogy azt a színes bőrű fiú, vagy fehér börű fiú, vagy talán egy lány oldalán találja meg. Az meg kritikán aluli, hogy állapotos nőt nem rángatunk meg. önmagát minősítette a viselkedése. Próbáld túltenni magad és zárj le mindenféle kapcsolatot velük. Szerinted, ha veled így viselkednek, akkor majd a babáddal másképp fognak?....
2013. jún. 27. 11:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Persze, tudom hogy anyám milyen..de azért, igen rosszul érintett ez az eset, és csak az anyám. Egyszerűen nem értem, hogy hogyan viselkedhet így, és hogy hogy lehet ennyire ellene egy embernek, akiről tényleg, csak képet látott, és egyáltalán nem is ismeri.
2013. jún. 27. 11:51
 4/6 anonim ***** válasza:

sajnálom, tényleg rossz lehet egy rasszista anyával...

egyébként ne is haragudj de milyen az, hogy megrángat egy terhes nőt? anyád nem anyád, ha az enyém ezt velem tenné meg , biztos löktem volna rajta egy embereset, hogy egy kicsit magához térjen, és ha tovább hisztizik, otthagyom!

Szerintem anyukád annyira elvakultan hisz a saját igazának, hogy ez ellen nem tudsz tenni semmit. Vagy ő változik meg saját magától, vagy pedig megadod magad, és feladod a kisbabádat és a szerelmedet az ő kénye kedve szerint. Szerintem nyilvánvaló, hogy a párodat és a babát választod. Én ezt tenném.

27/N

2013. jún. 27. 17:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha anyam csinalt volna velem ilyet en minden kapcsolatot megszakitanek vele, nem hogy meg en erezzem rosszul magam miatta.

Azzal meg probalkozhatsz, hogy irsz neki e-mailt, vagy facebookon uzenetet, de ha nem hat nem. Ne add fel a boldogsagodat miatta.

2013. jún. 29. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem akarja megismerni az embert a párodban, pedig ez biztos megváltoztatná a véleményét.

Én a problémát ott látom, hogy téged már régebben sem szeretett vmiért annyira, mint a testvéreidet. Te voltál a feketebárány, ez csak egy újabb adalék, ami nem tetszik neki benned. Nem hiszem, hogy tudsz ezen változtatni. Éljétek a saját életeteket boldogan! Próbálj a saját boldogságotokra koncentrálni!

2013. jún. 29. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!