Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy ne a haverlány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne a haverlányt lássák bennem?

Figyelt kérdés
Sok fiú tetszett de nekik az ilyen természetes lányok jönnek be.. vagyis akik csak egy ilyet :) irnak én meg aki xd ilyet ir.. mindig nevetek. de hogyan tudnék aranyosabb kedvesebb lenni? Őszintén szeretnék megváltozni *-* Válaszokat előre is köszönöm(L)
2009. okt. 26. 21:34
1 2
 1/15 Andrewka ***** válasza:

Talán ne msnen ismerkedj.

Randizz, légy nőies

2009. okt. 26. 21:37
 2/15 A kérdező kommentje:
igazából nőies vagyok csak valahogy a belsőmmel van valami :S tehát teccik egy fiú de nem szeretnek belém csak szeretnek velem lenni. hogyan csavarjam el a fejüket? tehát mit tegyek? hogyan beszéljek velük? Most van egy aranyos fiú. msn-en vettemfel mert kiszúrtam magamnak :) de élőben még nemis köszöntünk mertmindig rohan vagynemtudom. már hiányzik. félek h hiába szeretek belé :( :S Kérlekszépen segitsetek.
2009. okt. 26. 21:39
 3/15 Andrewka ***** válasza:

Lehet h amit te gondolsz h nőies egy fiúnak nem az. Neten keresztül nehéz nőiesnek lenni szerintem. Ha személyesen nem is találkoztok, vag ybeszéltek ne várj sokat. Inkább szólítsd le. Nincs benne semmi gáz. Flörtölj vele.

22/f

Ja az első hozzászóló voltam ismét

2009. okt. 26. 21:44
 4/15 anonim ***** válasza:

Szerintem menj oda valamelyikükhöz, vagy akár többhöz is és kérdezd meg kerek-perec, hogy mit kéne tenned ahhoz, hogy többet lássanak benned? Esetleg mi nem stimmel?

Ha rendesek, akkor megmondják neked őszintén, és tudni fogod min kell változtatni. A módjára viszont már tényleg magadnak kell rájönnie.

Én legalábbis a helyedben ezt tenném :)

2009. okt. 26. 21:48
 5/15 A kérdező kommentje:
Ezekkel a fiúkkal mind beszélgettem élőben. de valahogy nem nyerem el a tetszésüket de sokan szépnek tartanak. és tudom hogy valamii van velem :S esetleg priviben megadhatnád az msn-edet hogybeszélgethessünkmég. :S kellenek a tanácsok
2009. okt. 26. 21:50
 6/15 A kérdező kommentje:
köszönöm de nem az a probléma.. hanem mindig nevetek velük de valahogy mégsem. félek hogy sohase lesz senkim :(
2009. okt. 26. 21:51
 7/15 Andrewka ***** válasza:

Most kinek az msn címét szeretnéd?

Priviben te is tudsz üzenni, elküldeni a címed.

2009. okt. 26. 22:09
 8/15 Andrewka ***** válasza:
és ismét az első voltam
2009. okt. 26. 22:11
 9/15 A kérdező kommentje:
Az első kommentelőnek írtam egy privit.
2009. okt. 26. 22:14
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem Derecskéről vagy véletlen? :P
2009. okt. 26. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!