Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi oka lehet egy fiúnak arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi oka lehet egy fiúnak arra, hogy egy lányt idegesítőnek találjon?

Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 22:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én nem várok el semmit másoktól, csak megérteni szeretném a helyzetet. Nekem mindig alpvető volt a tisztelet és megalázkodás, mégis összehozott a sors egy fiúval, aki így is idegesítőnek talált.
2013. aug. 9. 22:42
 12/18 anonim ***** válasza:

ne akarj egy pasi miatt megváltozni, egyáltalán nem ér annyit... meg különben is, máshogy viselkedsz a drága kedvéért,beléd szeret, aztán 5év múlva megutáljátok egymást,m egy színjáték volt az egész.. megéri?

#6 szerinted 150 évvel ezelőtt nők és férfiak nem ülhettek egy asztalnál, a 19. században?! :DD ekkora baromságot :D

2013. aug. 9. 23:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen 150 éve. Indiában a nők a mai napig arcot eltakaró ruhát viselnek. És az arabok sok helyen még mindig nem esznek együtt a nőkkel.
2013. aug. 9. 23:43
 14/18 anonim ***** válasza:
Sőt inkább az arabokra jellemző a tetőtől talpig beöltözés.
2013. aug. 9. 23:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha tapad és számon kér és anyáskodik az idegesítő.Olyankor szokásom elküldeni az anyjukba őket.
2013. aug. 10. 00:01
 16/18 anonim ***** válasza:
De ez kultúrára vonatkozik és nem időre... viszont tény,h 150 éve sok minden máshogy volt, mára szerintem nem csak a nők viselkedése változott meg...minden érmének két oldala van. /#12/
2013. aug. 10. 00:09
 17/18 anonim ***** válasza:
Engem a játszmázás szokott idegesíteni. Tehát ha befolyásolni akarnak, érzelmileg zsarolnak stb. Ebbe sok minden beletartozik, például a hiszti, sértődés, ha nem úgy történik valami, ahogy akarod, vagy például a 3,5 éves már csak volt kapcsolatom alatt elmentem kb 5x nélküle bulizni és azt hallgattam, hogy "fontosabb a bulizás, mint én", meg "a haveromnak is elmeséltem és szerinte is igazam van" stb. Persze ha ő ment nélkülem az nem volt baj. Ezen kívül a kéretlen tanácsok is idegesítenek, tehát amikor azt akarja valaki, hogy az ő életét éljem, aztán ha nem úgy csinálok valamit, ahogy neki tetszik megsértődik. Aztán ott van még a megbízhatatlanság, amikor komolyan megbeszélünk valamit, de aztán nem tartja be a másik. Akkor mondja meg, hogy bocs, de nem fogom ehhez tartani magam, döntsd el, hogy kellek így vagy nem. Én lány vagyok, de ezeket tapasztaltan már fiúkon is és lányokon is.
2013. aug. 10. 00:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Engem a buta nők idegesítenek. Főleg akkor, ha nagyon okosnak képzelik magukat.
2013. aug. 10. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!