Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedhetik egy 18 éves fiúnak, hogy együtt aludjon a barátnőjével, akivel egy éve vannak együtt?
Milyen okból kifolyólag nem engedhetik?
:(
egy éve vagyunk együtt, én 16 múltam. Szüleim engednék nemsokára, de ők még annyit sem, hogy pl ünnepekkor együtt legyünk.
barátom sem tenne ellene semmit.
Azt mondja, hogy el kell fogadni.
Nem én nem tudom, mert mindenki másnak kijár legalább annyi, de nekünk abba is beleszólnak.
Nem tudom. Sajnos még mindig annyi maradi szülő van. Nekem az anyukámék megengedték egy hónap után hogy együtt aludjak a 24 éves barátommal. Mégis a szüzességemet csak 5 hónap múlva vesztettem el. Próbáljon meg beszélni velük a srác.
17/L
Nagy logika, ha nem alszunk együtt nem lesz szeretkezés -.-
Mi nagy dolog abban, hogy ha szeretem, vele akarok kelni és ébredni? Vagy legalább csak ünnepekkor...?És nem csak 7 év múlva, ha már nem szólnak bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!