Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek gáz 1 éves évfordulóra ruhát venni fiúnak?
Figyelt kérdés
Barátom nagyon fura.. neki teljesen mindegy,hogy mit vesznek neki,az anyja,nővére és én is szeressük a márkás cuccokat.. tudom picit furán hangzik,de na. :) és mindig jó ruhákba jár,de neki teljesen mindegy,hogy mi,lehet az pink ing,azért sem szól.. van neki karórája,öve,parfüm,pénztárcája,és nem hordja őket.Ékszereket utálja... na igen.és most vegyél neki valamit.. szerencse,hogy a 18.szülinapjára kutyát kap tőlem,levan véve a gond a gondolkodásról. :D2013. aug. 3. 19:49
1/11 A kérdező kommentje:
opp,a parfümöt használja. :D
2013. aug. 3. 19:51
2/11 anonim válasza:
És mit veszel neki? Zoknit, vagy nyakkendőt?
Akkor én is fura vagyok, mert nekem is mindegy, mit veszek fel?
3/11 anonim válasza:
Igen, ciki ruhát venni. Köztudott hogy 1 éves évfordulóra pamutzoknit illik adni.
4/11 A kérdező kommentje:
Nacit,vagy hosszút,vagy háromnegyedet,szép felsőt.. mást nem tudok,félévkor kapott fénykép albumot,videót is összevágva képekkel,karácsonyra macit. :) Nekem picit furának tűnik az,ha egy fiú/férfit ennyire nem érdekli,hogy mit vesz fel.Kérlek ne vedd sértésnek.
2013. aug. 3. 19:53
6/11 A kérdező kommentje:
Ha gáz,akkor valaki tudna segíteni nekem? :)
2013. aug. 3. 19:54
7/11 anonim válasza:
Kedvenc enekes/banda polo pl. vagy alsogatya/boxer (valami szexi)
8/11 anonim válasza:
2. vagyok megint.
Nekem az, hogy fura, egy visszatérő jelző külön-külön emberektől.
Mert tényleg az vagyok... De örülök neki, szóval nem sértés.
VAn 1 millió 300 ezer fajta különleges ajándék, miért a legunalmasabbat veszi majdnem mindenki?
Csinálhatnál neki valamit kézzel, ha van rá tehetséged.
VAgy ha kicsit jobban vagy anyagilag, akkor egy üvegbe gravírozott képet kettőtökről, vagy egy ezüst karkötőt a neveddel belegravíroztatva, vagy egy kézzel készített karkötőt amiben betűk vannak: szeretlek.
Vagy ha szeret játszani konzolom, vagy számítógépen, akkor egy eredeti játékot.
Van még sok, ezek tetszenek?
9/11 anonim válasza:
Karácsonyra maci? Nem is rossz ötlet... A barnamedve tartásához nem kell engedély?
10/11 anonim válasza:
szerintem egy mű pinának jobban örülne :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!