Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van még esélyem? Hogyan küzdhetnék érte?
Figyelt kérdés
Járt 1 hónapig egy lánnyal a jelenlegi exem.De szakított vele,mert megismert engem.A lánnyal mindenféle kapcsolatot megszakított akkor.Mi félévig jártunk.Halálos nagy szerelem volt.Szupi volt minden.Aztán szakított velem.Majd 2 hónap múlva újra összejött a régi barátnőjével.Nagyon megalázóan viselkedett velem.Élvezte ahogyan szenvedek.Nem szólt hozzám és facen is letiltott.(Mindhárman egy egyetemen tanulunk).Rajta kaptam a csaját egy másik fiúval.Nem hitt nekem az exem.És nekem jött én meg pofon vágtam.Utóbb bocsánatot kért,de a mai napig nem hiszi a dolgot.Volt hogy véletlenül megfogta a kezemet és hogy elfogadta a meghívásomat 1 italra.Néha beszól nekem és nagyon ellenséges máskor pedig olyan mnintha újra egy szerelmespár lennénk.A nyári szünet előtt vettem neki egy ajándékot.Elfogadta.Szerettem volna megölelni.Megengedte.De ő nem ölelt meg.Sírtam.Könnyezett.Ígérte hogy majd hív,nem hívott.Felhívtam hát én.Elküldött a fenébe és nagyon ideges,ingerült volt a hangja.Azt hallottam a barátnője otthagyja az egyetemet...talán lesz esélyem visszahódítani az exemet?2013. aug. 9. 21:47
1/2 anonim válasza:
Oszinten szolva szard le ezt a kocsogot! Meg sem erdemel teged ezek szerint..
2/2 anonim válasza:
Nem értem, hogy minek akarsz visszakapni egy olyan alakot, aki könnyűszerrel lecserélt egy másik csajra és még bunkó is volt veled. Komolyan nem értem az ilyen "csajok" logikáját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!