Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Van még esélyem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van még esélyem? Hogyan küzdhetnék érte?

Figyelt kérdés
Járt 1 hónapig egy lánnyal a jelenlegi exem.De szakított vele,mert megismert engem.A lánnyal mindenféle kapcsolatot megszakított akkor.Mi félévig jártunk.Halálos nagy szerelem volt.Szupi volt minden.Aztán szakított velem.Majd 2 hónap múlva újra összejött a régi barátnőjével.Nagyon megalázóan viselkedett velem.Élvezte ahogyan szenvedek.Nem szólt hozzám és facen is letiltott.(Mindhárman egy egyetemen tanulunk).Rajta kaptam a csaját egy másik fiúval.Nem hitt nekem az exem.És nekem jött én meg pofon vágtam.Utóbb bocsánatot kért,de a mai napig nem hiszi a dolgot.Volt hogy véletlenül megfogta a kezemet és hogy elfogadta a meghívásomat 1 italra.Néha beszól nekem és nagyon ellenséges máskor pedig olyan mnintha újra egy szerelmespár lennénk.A nyári szünet előtt vettem neki egy ajándékot.Elfogadta.Szerettem volna megölelni.Megengedte.De ő nem ölelt meg.Sírtam.Könnyezett.Ígérte hogy majd hív,nem hívott.Felhívtam hát én.Elküldött a fenébe és nagyon ideges,ingerült volt a hangja.Azt hallottam a barátnője otthagyja az egyetemet...talán lesz esélyem visszahódítani az exemet?
2013. aug. 9. 21:47
 1/2 anonim válasza:
Oszinten szolva szard le ezt a kocsogot! Meg sem erdemel teged ezek szerint..
2013. aug. 9. 21:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy minek akarsz visszakapni egy olyan alakot, aki könnyűszerrel lecserélt egy másik csajra és még bunkó is volt veled. Komolyan nem értem az ilyen "csajok" logikáját...
2013. aug. 9. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!