Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy lenne esélyem?
Egy 16 éves srác vagyok,aki 1 éve szeret egy 16 éves lányt,akivel nagyon jó barátok.A lánynak van barátja,és most leszögezném hogy semmiképp nem teszem tönkre a kapcsolatukat.Szóval,az a helyzet hogy szeretném bemesélni magamnak hogy hiába töröm magam,mert nincs esélyem de a szívem nem ezt mondja.Az a helyzet,hogy mikor vele vagyok,akár társaságban is,összebújunk,ölelkezünk,satöbbi.Ami nyilván lehetne baráti alapon,de egy barát belemegy abba,hogy engedje hogy egy állítólagos barátja,fogdossa a fenekét,mellét,derekát,vagy hogy nyálasra csókolgassa a nyakát? Nem smároltunk még,de ezek szerintem nem tipikus barát-barát dolgok. Ti hogy látjátok? Egyébként nyilván azt hiszitek, hogy amikor ezek történtek nem volt együtt senkivel..Nos a nyakas esetnél valóban nem,de a többinél volt valakije,csak már rossz volt a kapcsolatuk. A jelenlegi barátját is majdnem kidobta tegnap,mert mikor nálam volt folyamatosan hívogatta,de kapott a srác egy utolsó esélyt. A lány sokszor álmodott már olyat hogy smároltunk,együtt jártunk,sőt,arról is álmodott már hogy dugtunk,elnézést a megfogalmazásért. Nos,szerintetek ezek alapján lenne esélyem,ha esetleg szétmennének a barátjával? Addig semmit sem teszek,amíg van valakije.
Előre is köszönöm:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!