Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi rá az esélyem 21 évesen?
21 F vagyok, volt már barátnőm pár éve, de nem tartott sokáig és túl fiatal is voltam az egészhez, szóval szinte semmiféle tapasztalatot nem szereztem arról hogy milyen és hogyan működik egy párkapcsolat.
Azóta nem is próbálkoztam, nem volt önbizalmam stb.
Szóval mennyi lenne rá az esélyem hogy, így 20 fölött találjak egy magamhoz való lányt aki maga is tapasztalatlan és nem kell amiatt aggódnom hogy majd emiatt nem kellek egy olyan lánynak aki már tapasztalt.
Nem hiszem hogy ilyen korban sok tapasztalatlan lány, van és persze ahogy telik az idő az esélyek is csökkennek.
Más is benne van ebben az ördögi körben mikor az ember olyasvalamit szeretne amitől fél?
Én 20 évesen vesztettem el. Nem lettem gáz. És most szerintem normális életúton haladok.
Vannak, vannak. Csak ha nem mersz, nem csinálod, akkor nem fogsz szerezni. Amúgy szerintem ne azzal törődj, hogy pont korodbeli tapasztalatlan legyen. Vannak még "normális" emberek.
Nekem éppen most kezd kialakulni valami egy 27 éves sráccal akinek régen volt barátnője :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!