Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem? Nekem is tetszik a fiu.

Figyelt kérdés
én 1 honapja találkoztam egy fiuval, a barátnöm által mivel az ö pasijának a haverja a srác, a barátnöm egyedül hagyot vele, az volt az első talink, alig tudtunk beszélni annyira zavarban voltam, de beszéltünk egy kicsit, meg sétáltunk, és séta közben megcsokolt, majd fb ismerösnek jelölt, további beszélgetésünk során kiderült h tetszem neki, igaz h ő sokat dolgozik, igy alig van ideje, meg most messzebb is dolgozik, de facén beszéltem vele szinte minden nap, és mondta h a héten jön haza, de most már 3 napja még fent sincs. Szerintetek már nem akkar tölem semmit? Vagy sokat dolgozik az a baj? Am én még szüz vagyok, és ö töle kaptam az elsö csokot. Szted ha sikerülne talizni vele mondjam el neki h ö csokolt meg elöször? és mikor érdemes megmondani h szüz vagyok még?

#pssik
2013. júl. 31. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Korotok? O.o
2013. júl. 31. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:

mint egy jó bableves,zavaros.

3nap nem a világ,és mindent csak sorjában.

2013. júl. 31. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:

attól még akarhat vmit, hogy nem ért rá pár napig

nem kell csak úgy elmondani, ha ott tartotok és érdekli, majd megkérdezi

de az úgyis hamar szóba fog kerülni, hogy volt-e barátod? komoly volt-e? ha nem volt, tudni fogja hogy szűz vagy

2013. júl. 31. 20:11
 4/4 A kérdező kommentje:

én 20 vok, ö meg 27..

am kérdezte h rég volt e már barátom,de én azt mondtam h "ja"..nem tom h miért talán hülyeség volt azt mondani..

2013. júl. 31. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!