Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok egy cigány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy cigány lányba, de én magyar vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szerintem viszont szeret, de nem tudom mit szólnának hozzá az emberek/szüleim. Jöjjek össze vele, és tartsuk titokban, vagy mit csináljak?

2013. aug. 9. 19:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Na, mit csináltál 2 hét alatt?
2013. aug. 23. 22:02
 22/24 Alicecsajszi válasza:
100%
Szerintem hagyd a fenébe találsz jobbat hozzád illőt. De te döntessz.
2013. aug. 29. 02:48
 23/24 anonim ***** válasza:
89%

Mindig ezzel jönnek, hogy a cigányok ugyanolyanok, mint a fehérek. Ahha! Nem mondom, vannak olyan fehérek, akik cigány-szintre alacsonyodnak le, de a bűncselekmények nagy részét a sötét bőrűek követik el. Miért kell nekik segélyt adni amikor nem felhasználják a jobb életre, hanem elisszák? Komolyan, kapnak kis csirkéket alapítványoktól, és nem megvárják, hogy megnőjön, levágják egyből. Lopnak, és amikor pénzt kéregetnek szaladnak egyből a kocsmába. Ezek hülye korcsok, az átlag IQ-szintjük 80 körül van. (még írhatnám, de a lényeg itt van). És igen vannak normális cigányok, de ha ő az is, a családjába biztos van egy romlott cigány.

Nem lennék képes beleszeretni egy cigányba vagy négerbe sem. Hogy te mit csinálsz, az nem az én dolgom, de szerintem hagyd a fenébe. Hagyd ott amíg még nem késő!!!

És most lehet lepontozni...

2013. szept. 2. 18:50
 24/24 anonim válasza:
7%
Miért baj a származása? ha szeretitek egymást, akkor járjatok, ne a származása alapján válaszd meg a barátnődet.
2014. júl. 8. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!