Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy cigány lányba, de én magyar vagyok. Mit csináljak?
Kedves kérdező, szerintem nyugodtan vállald fel teljesen nyíltan, ne rejtegesd a barátnőd, ne éreztesd vele, hogy ez téged zavar, hiszen nem kell, hogy zavarjon. Én egyszerűen nem értem, hogy utálhat valaki egy egész népcsoportot, ne általánosítsunk már emberek! Én azt mondom ha 1 millióból csak 1 jó van már nem mondhatjuk, hogy ezek rosszak, és mindenkihez úgy kell hozzáállni elsőre, hogy ő az az 1 jó. Ha ismersz valakit személyesen csak akkor utálhatod, amúgy nem.
Azt kérdezed mit szólnak majd az emberek, most őszintén, pont az ilyen emberek véleménye érdekel, akik így beszélnek egy ismeretlenről? A gyűlölködő ostobáké? Szerintem szard le őket, legyél boldog a lánnyal, a szüleid pedig remélem elfogadják. Minden jót!
Cigányok közt 1% normális a Magyarok közt pedig 90%. Az az 1% sem valami hű de okos, csak fel tudják mérni, hogy többre vihetik ha csinálnak is valamit.
Ha nem vagy bűn ronda találsz jobbat is mint egy cigány.
És igen is általánosítani kell, kutyából nem lesz szalonna.
Kisfiam, kezdjük ott, hogy ő is magyar, feltéve, ha Magyarországon született és van magyar személyazonosító igazolványa. Eddig megvolt? Királyságos.
Aztán... ha szereted, bizonyára értékes ember, tehát le tudod vonni azt a következtetést, hogy kib*szott gyökérnek kell lenni ahhoz, hogy egy egész népcsoportot elítélj.
Jöjjetek össze, mutasd meg bátran a világnak, hogy tiéd egy szépséges cigánylány szíve! Láttad a Notre Dame-i toronyőrt? Esmeralda? Nnnna. Hány "magyar" lány sírta könnyesre a párnáját amikor a kripli meg a cigány egymásba szeretett? A szerelemnek nincsenek határai. Néger, cigány, zsidó, arab, féllábú, ... teljesen mindegy. Amíg nem kiskorú / könnyen befolyásolható értelmileg visszamaradott személy / állat, addig nincs baj. Mutass példát!!!
Most megkaptuk liberális kapitány szövegét...
Kib*szott gyökérnek kell lenni ahoz, hogy adj egy 100. esélyt annak aki 99-szer leszerepelt.
Notre Dame meg egy mese, ne vonj le valós következtetéseket belőle. Minek bajlódni egy problémással ha találsz normálisat is?
Néger, cigány, zsidó, arab azért nem kéne meg sérteni az arabokat és a négereket azzal, hogy egy kalap alá veszed őket 2 szennyel.
Szerinted mért vannak így elitélve? Benned mért merült fel ez a kérdés? Mért van állandóan szó a cigányokról? Nem azért mert olyan kellemes velük élni...
Te milyen alapon nevezed a kérdező szerelmét nem normálisnak? Mit szólnál ha a Te szerelmedet degradálnák így le?
Szenny...? Bárkit, anélkül hogy ismernéd, a származása miatt "leszennyezni"... Szép teljesítmény, gratulálok a kedves szüleidnek, amiért beléd nevelték az emberséget. Vagy ha nem tőlük tanultad, akkor sajnálom, hogy ilyen gyermekkel kell "büszkélkedniük".
Attól függ, ha alaptalanul nyilván nem tetszene, ha pedig okkal akkor nem lenne a szerelmem.
Igen leszennyezem, itt vagy te élő példának, biztos te is a szüleidtől tanultad ezeket a liberális szövegeket, majd tovább adod (ha lesznek) a gyerekeidnek és azok is ilyenek lesznek.
"Az Oroszlán is ember, csak nem tud beszélni, szőrös és 4 lábon jár." Na ez a liberálisok mentalitása.
Ott vannak az izraeli zsidók, a legcionistább nép, ha valaki egy palesztinnal házasodna kitoloncolnák, meglincselnék. A cigányok is pont ugyan ilyenek csak kisebb az igény színtűk.
És mért kell azt mondani, hogy rendes cigányok? Már mondtam, 99%
Ahol tudok, segítek. Közös összefogással vittem már kisbusznyi élelmiszert, ruhát és játékot Nógrád megyei szegény-"cigány"soron élőknek. Sosem fogom elfelejteni, amit ott láttam. Mindenkit 'befizetnék' egy ilyen túrára, más emberként jönnének vissza... Mellesleg engem még sosem vetett meg egyetlen cigány sem, nem vertek meg, nem raboltak ki, nem kötöttek belém... lehet hogy azért, mert rájuk is ugyanúgy mosolygok az utcán, mint bárki másra? Sőt, továbbmegyek, nem is olyan régen futottam össze egy volt osztálytársammal a buszon, aki történetesen egy középosztályibeli családból származó roma férfi. Szívfacsaró volt, mikor arról mesélt, hogy nem meri senki előtt felvállalni a származását (nem látszik rajta egyértelműen), holott lenne mire büszkének lennie. Jelenleg a jogi egyetemen tanul.
De tudom, falnak beszélek... de azért mindig reménykedem, hogy lesz, aki meghallja.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!