Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek bunkó dolog a 8....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bunkó dolog a 8. hónapfordulós talit lemondani?

Figyelt kérdés
Fiúm engem lemondott,programot váltott,haverja megy hozzá... Ennek alapnak kéne lennie sztem h. Velem legyen ilyenkor....

2013. aug. 9. 06:57
 1/9 anonim ***** válasza:
egy fiúnak kevésbé fontos az ilyen, de igen, ilyenkor nem kéne lemondani a programot
2013. aug. 9. 07:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Tehát eddig minden hónapban, már 7 alkalommal "hónapfordulóztatok"? Ez bőven több, mint amit épeszű ember megtenne, egyszerűen nincs értelme vagy valós szentimentális értéke hónapokat ünnepelni.

Egyetlen lépés lenne innen hétfordulózni. Ha még fél éveket ünnepelnétek, rendben, az még racionális, de ez a hónapforduló, ez nagyon szirupos.

És itt nem is igazán a rituálé jelleggel van baj, hanem a görcsös betartatáshoz. 7 alkalom után kimarad egy, mintha a nyolcadik hónapnak lenne bármiféle jelentősége, és máris bunkónak tartod. Mert szerinted ez "alap".

Részvétem a barátodnak ha tényleg ennyire mizériás típus vagy.

2013. aug. 9. 07:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem csinálok belőle akkora cécót,csak unom hogy hazudozik a haverokért és még ilyenkor is lelép,két hete nem láttam....
2013. aug. 9. 07:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem részletezd jobban a kérdést, mert amit utoljára írtál, egész más színben festi le a dolgot. Amúgy is hülye dolog bármi érdemleges véleményt mondani egyetlen sor infóra.

Ha két hete nem találkoztatok, meg hazudozik neked, akkor igen, bunkó.

De akkor sem azért, mert kihagy egy ennyire piszlicsáré havi ritust.

2013. aug. 9. 07:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Honapfordulo? Ez mekkora baromsag mar ne is haragudj. Jo hogy nem tartatok minden kedden hetfordulot, vagy minden este 8-kor napfordulot. Eleg az ilyen evente egyszer.

En a masodik "honapfordulo"-nal otthagytam volna azt, aki ilyet eroltet :D

2013. aug. 9. 08:02
 6/9 anonim ***** válasza:
A ket hete feled sem nez, hazudozik, az mar mas teszta. Ha ilyen, akkor dobd, nyilvan nem akar semmi komolyat mar.
2013. aug. 9. 08:02
 7/9 anonim ***** válasza:
8. hónapforduló? azt hiszed érdekel bárkit is? még az éves sem érdekel.
2013. aug. 9. 09:22
 8/9 anonim ***** válasza:
5-ös és 7-es jól mondják. Aki ilyet ünnepel, az nem komplett.
2013. aug. 23. 23:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Mi sem ünepeljük,de azért na egy szeretlek s egy tali jól esett vna,s nem a haverok mindig mert elmult 1 honapba baszot ram
2013. aug. 26. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!