Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti úgy h hüvelygombátok van ott aludnátok a barátotoknál?
Figyelt kérdés
2013. aug. 8. 20:21
11/29 anonim válasza:
Ha netán házasok lesztek és neked előfordulhat hogy többször is lesz még hüvelygombád,akkor szerinted valamelyikötök a földön fog aludni?! Amig ki nem gyógyulsz nem szexeltek de attól még egymás mellett aludhattok,azzal nem fertözöd meg barátodat ha esetleg ettől félsz.
12/29 anonim válasza:
7-ke! Gomba nem csak nemi uton kapható el és úgy lesz gombás. Ha valaki antibiotikumot szed az is felborithatja a hüvely ph értékét és elszaporodhatnak a gombák,aki hajlamos rá ,mint én ,szokta is mondania nőgyógyászom hogy kérjek a patikába tejsavas hüvelykúpot hogy ne legyen gond a ph értékkel és megelőzhető a gomba elszaporodása. Amúgy legyengült immunrendszernél is előfordulhat hüvelygomba.
13/29 anonim válasza:
7-es vagyok utánanéztem, elhiszem !
14/29 anonim válasza:
Mond el neki! Ez is hozzátartozik egy kapcsolathoz. Nekem is kb 1 hónapja volt és elmondtam a páromnak. Egy percig nem hitte el, h félre mentem (nem feküdtünk le egymással). Elkísért az orvoshoz és megkért rá, h nagyon vigyázzak magamra. Meleg van, sokat vonatozok, a munkahelyen is eljárok mosdóba és állítsam le a fogyásomat. Új élethelyzetbe kerültem és fogytam hirtelen elég sokat, az immunrendszerem legyengült és azonnal gombás fertőzés lett a vége. Szerencsére Ő borzasztó tájékozott és nem ugrott a torkomnak, mint egy két ismerősöm párja, mikor elmondta a lány, hogy gombája van.
15/29 anonim válasza:
Igen ugyan úgy aludnék vele,kezelném a problémát és ennyi!Viszont szex se ilyesmi nem lenne
16/29 anonim válasza:
Igen ilyenkor szexstop van mert az orvosok kifejezését használva fenn állhat a ping-pong fertőzés és ilyenkor a nőgyógyász a biztonság kedvéért a társnak is felír valamit hogy ő is kezelve legyen.
17/29 anonim válasza:
Szerintem a candidát a pasi nem tudja elkapni, nem marad meg benne.. Nekem 10 (!!) éve van candidám (azóta kezelnek sikertelenül) 3 párom volt eddig mind a hárommal szexeltünk de soha egyiknek sem lett semmi baja és az utódom se kapott el tőlük semmit. A candida gomba nehezen marad meg a péniszen nincsenek megfelelő körülmények. Feljebb menni pedig nem fog, nem tud hacsak nem extrém gyenge az immunrendszer. ha nagyon gyenge az immunrendszere.
18/29 anonim válasza:
Nehogy el lehessen már kapni a wc-től is a gombát.Aki onnan kapja el az elég szégyen ránézve hogy nem tudja letakarítani mielőtt ráül. Ennyire ne legyen már trehány és mocskos egy nő.
19/29 anonim válasza:
Már hogyne lehetne elkapni? anyában vagy lányában kialakul a gomba, és már el is kapta a saját wc-jéről a másikuk. Nyilván senki nem fertőtleníti domestossal a wc-t minden használat után.
20/29 anonim válasza:
Hát az a baj hogy lusták letakarítani a wc-t. Pedig nem olyan nagy munka lenne. Csak hát könnyebb mellé beszélni. Régen volt olyan mondás hogy " Tisztaság fél egészség ".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!