Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, friss kapcsolatban ezt zaklatásnak veszitek?
Figyelt kérdés
Ha egy nap többször is keres a párotok,mondjuk smsben,meg fb.-on.
Lehet ez zavaró?
Na nem túl sokszor,csak 2x 3x.
2013. aug. 8. 18:01
1/13 anonim válasza:
nekem ez egy kicsit zavaró lenne, persze ha egszer küld egy sms-t az jó, mert érzem hogy foglalkozik velem, de ha már 3-szor az már zavaró.
2/13 anonim válasza:
Távkapcsolatban is elég napi egy hívás.
3/13 anonim válasza:
Hát ha mindezt napi szinten, akkor igen, eléggé zavaró tud lenni.
4/13 anonim válasza:
Nem zavaró, ha szeretem nyilván örülök neki.
De ha ezt csinálja napi háromszor, hogy: "Na, mit csinálsz?" Az idegesítő
5/13 A kérdező kommentje:
:/
De sosem bírom megállni,hogy írjak neki...
2013. aug. 8. 18:06
6/13 A kérdező kommentje:
Nem,nem csak annyit írok,hanem az aktuális dolgairóo konkrétan kérdezek,meg leírom h hiányzik,meg h szeretem.
Ez így sok?
2013. aug. 8. 18:07
7/13 anonim válasza:
Fú nekem nagyon. Főleg azt utálom amikor az emberek 85x leírják egymásnak, hogy szeretlek így szeretlek úgy... fúj. Akkor mondjuk ki amikor tényleg úgy érezzük. Nem szabad ezzel a szóval dobálódzni.
8/13 A kérdező kommentje:
Én komolyan gondolom!
2013. aug. 8. 18:16
9/13 anonim válasza:
Azzal nincs is baj. De akkor is jelentéktelen helyzetekben nem dobálódzunk vele.
10/13 anonim válasza:
Mi folyamatosan beszélünk a párommal facebookon. Én is igénylem, ő is. Pedig már össze is költöztünk, szóval este találkozunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!