Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy ne legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne legyek megalázható a kapcsolatban?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. Az egész személyiségem 'megalázható'. Régen domináns, büszke ember voltam, de történtek dolgok. Naiv, hiszékeny, túlérzékeny lány vagyok nulla önbizalommal. Hiába szeretnek, néha az embereknél reflexből jön a megalázás, mert velem meg lehet tenni.

A kapcsolatunk elején a barátom oda meg vissza volt értem. Imádott, dicsért. Ahogy telt-múlt az idő, rájött, hogy velem bármit megtehet, és most itt tartunk. Szeret, ezt tudom! De alig dicsér/bókol, általában mindig behódolok az akaratának. Van, amit nem szeretek, ha csinál intimebb pillanatokban, megis mondtam neki, és csinálja tovább, és én hagyom...

Azért tudom, hogy szeret, mert számtalan jele van, és nem csak Ő viselkedik velem így, hanem az egyik legjobb barátnőm is néha, egy fiú ismerősöm, és sokan mások.

2013. aug. 6. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Neked egy erősebb férfira van szükséged, csak azt nem értem ha szarúl érzed magad vele, akkor minek vagy vele?!
2013. aug. 6. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:

ne hagyd hogy olyanokat tegyenek/úgy viselkedjenek veled ahogyan te nem akarod

állj ki magad mellett és nem fognak így viselkedni veled

2013. aug. 6. 15:45
 3/5 anonim ***** válasza:
ha így viselkedik veled, akkor nem szeret.
2013. aug. 6. 15:47
 4/5 A kérdező kommentje:

Azt, hogy miért vagyok Vele nagyon hosszú lenne leírni, persze ha érdekel szívesen leírom.:) De röviden annyi, hogy szeretem.:)

Igen, kikellene állnom magamért...ami egy ideig ment is hiszti formában, addig tisztelt. Miután rájöttem, hogy a hisztivel elveszthetem, és majdnem el is vesztettem, azóta lettem ilyen megalázható, nem merek ellenkezni.

2013. aug. 6. 15:48
 5/5 anonim ***** válasza:

hiszti nélkül is el lehet, mondani, hogy mit szeretnél, és mit NEM!

(azzal a részével egyet értek, hogy ne hisztizz, mert az az egyik legunszimpatikusabb tulajdonság, más is otthagyna, nem csak ő)

2013. aug. 6. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!