Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik ilyen plátói szerelem-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen plátói szerelem-vonzalom?

Figyelt kérdés

Van ilyen, hogy évekig nem jönnek össze, és mindketten (vonzódnak, szerelmesek )egymáshoz, egymásba?

Én nincsen semmi akadály, hogy összejöhetnének?

Voltatok már így?

2009. okt. 26. 15:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hát én épp most vagyok ilyen helyzetben.
2009. okt. 26. 18:12
 2/12 anonim ***** válasza:
én is
2009. nov. 16. 15:17
 3/12 anonim ***** válasza:
ÉN is ebben a helyzetben vok.
2009. dec. 9. 19:44
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor azért nem merünk szeretni, mert félünk, hogy a másik nem viszonozza az érzéseinket. És sokszor kimondani vagy kimutatni sem merjük azt, amit érzünk, mert félünk, hogy ezzel kiszolgáltatjuk, megalázzuk magunkat, hogy elveszítjük büszkeségünket. Sok ember félti a büszkeségét, mert azt hiszi, hogy erény, pedig valójában az egyik legnagyobb akadály a szeretet útján. A büszke ember nem tud igazán szeretni. Mert igazán szeretni csak alázattal lehet. Van egy film, és benne egy jelenet: A lány evez a csónakban, a fiú áll a parton. A lány nem fordul vissza, és nem mozdul a fiú sem, csak néz a lány után. És közben a csónak egyre távolodik, és a lány és a fiú egyre messzebb kerülnek egymástól. És a lány nem néz vissza, és a fiú nem indul a lány után. Aztán évek múlva újra találkoznak. És akkor elmondják egymásnak, hogyan is élték meg azt az elválást a tónál. A fiú azt mondta: "Utánad akartam szaladni... Néztem utánad, és arra gondoltam, hogy ha visszanéznél, akkor utánad szaladnék. Csak arra vártam, hogy visszanézzél..." A lány azt mondta: "Szerettem volna hátrafordulni... Arra gondoltam, hogy ha meghallom a parton lépéseid hangját, hátrafordulok. Egy kis zajra vártam csak, a lépéseid hangjára..." Hát így van a büszkeséggel. Az embernek néha döntenie kell: a büszkeség fontosabb-e számára vagy a szerelem..?
2009. dec. 9. 20:08
 5/12 A kérdező kommentje:

20:03 nagyon szép a leírás és igaz is :)

van amikor az ember fél a megalázástól, a csalódástól.

2009. dec. 9. 20:19
 6/12 anonim ***** válasza:
de v kinek lépnie muszály ilyen helyzetben érted..
2009. dec. 9. 20:58
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen létezik ez. Nem lett volna semmi akadálya, hogy összejöjjünk és mégsem ment. Valami mindig visszatartott minket. Aztán mindkettőnknek lett pártja és most már csak egy emlék ez a szerelem.
2009. dec. 9. 20:59
 8/12 anonim ***** válasza:
van ilyen igen. velem sosem fordult elő ugyan. De szerintem ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
2009. dec. 9. 22:08
 9/12 anonim ***** válasza:
20:59 furcsa ez azért,hisz lehet ő lett volna az igazi neked,de már lehet másnak lessz az..
2009. dec. 9. 22:11
 10/12 anonim válasza:
Én 5 éve vagyok benne egy ilyen érzelmi csapdában. Szerelem volt a részemről első látásra, de volt barátom, neki meg barátnője. 17 éves voltam, ő 30 mikor összegabajodtunk. Tudta, hogy szeretem, éreztem, hogy ő is engem, de félt kilépni a biztos kapcsolatából csak azért, mert én fiatal voltam, nem hitt abban, hogy nem "gyerekszerelemről" van csak szó a részemről. Sajnos azóta gyereke lett és feleségül vette a csajt, annak ellenére, hogy folyamatosan rosszban vannak, veszekednek és sárkánynak hívja:D A szívem összetört, mert tudtam, hogy itt vége mindennek... Még most is szeretem és szeretni is fogom...
2009. dec. 9. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!