Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol lehet ilyen nővel megismer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ilyen nővel megismerkedni tartós kapcsolat céljából?

Figyelt kérdés

Engem érdekel a középkor, a világűr, a tudomány, a művészet, a misztikus dolgok. Elég vegyes, de ezek a főbb jellemzőim, amiket szeretek.

A gond az, hogy a középkor, a világűr témát csak az egyetemisták szeretik, azon a szinten vannak. Viszont én nem végeztem egyetemet, csak egy szakképzőm van.

Vegyük a társkereső oldalakat, már eleve kikötésük az egyetemistáknak, hogy ők csak egyetemistákkal akarnak járni.

A másik a keresztény ágak, ki melyikbe tartozik, ez is kikötésük. Csak katolikus lehet. De én egyik sem vagyok.

Sajnos ma odáig jutottunk, hogy magyarországon található ilyen nőknek csak kb: 10 %-a van, akiket ez a téma érdekel.

Mind tükörben fényképezi magát, varrott mellű, tetovált nő. Én ezektől menekülök. És a legtöbb esetben külsőre ítélik meg az embert, a belsőt nem nézik.

Egyébként elég visszahúzódó típus vagyok, idő kell, míg megnyílok a másik előtt.

Falun élek, itt egyáltalán nincs ilyen nő, akit ez a téma: művészet, tudomány, archeológia érdekelne, szóval mind pörgős életet él. De nincs ilyen, még a környékben sem.

Társkereső oldalakon a nők háromnegyede mind budapesti, az meg számomra a világ túlsó felén van. Munkanélküli is vagyok, tehát esélytelen budapesti nővel járni.

És, hogy miért nem találok munkát. Sajnos mindenhonnan elhajtanak. 30 éves vagyok, sajnos már lassan "kiöregszem" ebből a korból, a nyugdíjt illetően. Lassan 40 leszek, és gondolják, hogy már nem foglalkoztatnak.

2013. aug. 8. 02:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Menj külföldre. 40 alatt öregség miatt nem vesznek fel? 65 éves korig kell dolgozni! Ne vetíts!
2013. aug. 8. 02:04
 2/13 A kérdező kommentje:
És a tapasztalatom az, hogy a mai világban senki nem éri már meg a 90-100 évet. Mindenki korán hal. Főleg a férfiak, mert a férfiak korábban halnak, mint a nők.
2013. aug. 8. 02:06
 3/13 anonim ***** válasza:
Gyerekre pénz miből lesz?
 4/13 anonim ***** válasza:
Régen sem élték meg.
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen. Előbb munkahely kellene. De, mindenhonnan elutasítanak, és most legjobban az egyetemistákat keresik. A "paraszt" szakma kiveszőben van.
2013. aug. 8. 02:07
 6/13 A kérdező kommentje:
A szakmára visszatérve, már mindenhol családi vállalkozás van, ez is visszaüti az embert. Csak családokat vesznek fel.
2013. aug. 8. 02:09
 7/13 A kérdező kommentje:
A Pestiek mind magas körben mozognak, pénzesek, mennek Görögországba, ide-oda nyaralni. Falusi városihoz nem igazán illik.
2013. aug. 8. 02:21
 8/13 Balanus_concavus ***** válasza:
100%
"Mind tükörben fényképezi magát, varrott mellű, tetovált nő. Én ezektől menekülök. És a legtöbb esetben külsőre ítélik meg az embert, a belsőt nem nézik." Te is ugyanúgy külsőről ítélsz.
2013. aug. 8. 02:56
 9/13 anonim ***** válasza:

Fiatalabb vagy nálam. Nem ismerem a szakmádat, kifogásokat és szabályokat kitalálni ahhoz értesz.

El kellene menned a munka után, közben a világképed is helyrebillenhetne.

2013. aug. 8. 05:15
 10/13 A kérdező kommentje:
Állandóan munka után megyek, de a mai világban arcra megy minden, és nem tudásra. Mert inkább az olyanokat veszik fel mindenhova, aki nem ért hozzá. Aztán meg két hónap múlva kihajítják őket, mert a munkáltató nem fizet sokat, mert a munkáltatókat is most még jobban megfogja az állam, mint eddig.
2013. aug. 8. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!