Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondanátok és csinálnátok az alábbi helyzetben?
Szóval van egy srác, akivel megvolt a kölcsönös harmónia, de neki volt élettársa, persze adóssággal, és ahogyan az a nagykönyvben meg van írva, a párját választotta(köztünk nem volt szex vagy ilyesmi). Kénytelen voltam elfogadni a döntését, és megpróbáltam elfelejteni, de én is nyitottam egy másik irányba. Néhány hónap múlva "véletlenül" összetalálkoztunk, mire elmondta, hogy rosszul döntött, kifizette az adósságait, most pedig kezdené velem. Ti mit csinálnátok? Persze, most jönni fogtok azzal, hogy ha szeretem, akkor válasszam őt, de akkor mi marad a büszkeséggel. Nem tudom elfelejteni neki!
Vagy egyáltalán ti ezt, hogy reagálnátok le? Megalázott, most meg jön, hogy megbánta, persze szeretem ez nem kérdés, de mit tegyek, hogy adjak vissza egy kicsit abból a kínból, amit ő okozott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!