Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hisz nekem a párom?
Óriási nagy problémám van. A hüvelyem gyenge. A párom volt az első, akivel lefeküdtem, de már akkor sem olyan volt a hüvelyem, mint egy normális szűz lánynak. 11 évig lovagoltam, a szűzhártyám is kirepedt így nem volt vérzésem se. Volt köztünk egy kis mosoly szünet, én az idő alatt senkivel nem voltam, mikor össze jöttünk és lefeküdtünk, előjátéknál 3-4 ujjal tudott benyúlni. Azt állítja, biztos azért, mert valakivel voltam.
NEm tudom neki bizonyítani hogy nem. De akkor mitől van, hogy időről időre egyre gyengébb a hüvelyem?
Teljesen kétségbe vagyok esve, mert rossz, hogy nem hisz nekem, mikor semmi okom nem lenne őt becsapni.
Kérlek segítsetek!
Igen tudom, hogy egyes kultúrában ez igen rosszat tud jelenteni, de mondtam neki, hogy tudok arról, hogy a szűzhártyám már nem fog vérzést okozni.
Azt sajnos én sem tudtam -pedig egészségügyet tanulok és elég érdekes témák hangzanak el-, hogy ennyit is tágulhat a nő izgalmi állapotban. :/
A kérdező nem a hüvelye miatt aggódik, hanem amiatt, hogy nem hisz neki a párja!
Szerintem ülj le vele, és beszéljétek meg a dolgot, mondd el neki, hogy ez téged bánt, és szeretnéd, ha bízna benned, mert más a dolog oka.
Ha mindez már megtörtént, és nem hisz neked, akkor szerintem idővel úgy is elválik, egymásnak valóak vagytok-e, vagy sem. Mindig jönnek új lehetőségek, és nem marad egyedül senki sem. :)
Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!