Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúk miért nem szeretik, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért nem szeretik, ha meg akarunk velük beszélni dolgokat?

Figyelt kérdés
ide nincs mit kifejteni, ez egyértelmű kérdés.

2013. aug. 7. 11:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a saját tapasztalatom az,hogy a barátnőm mindent eltúloz.Ráadásul a választ se érte mindig.

Szal ezért kerülöm inkább.

Persze ha komoly a baj akkor megbeszéljük.De általában túlzások tömkelege az egész féltékenységgel vegyítve.Pedig nincs rá indoka.

Ez az én tapasztalatom,véleményem.Én ezért kerülöm.

2013. aug. 7. 11:18
 12/19 A kérdező kommentje:

szegény, és ha megbeszéled vele töviről hegyire se nyugszik meg? kezdődik előről az egész? mert akkor érthető a részedről az elkerülés, csak igy meg még jobban fokozod benne a parákat, mert még többet hozzá költ. lehet jobb lenne, ha lerombolnád ezeket a képzeleteket, és akkor egy időre megnyugodna.

Meddig lehet amúgy ezt birni fiú részről?

2013. aug. 7. 11:27
 13/19 anonim ***** válasza:
Velem soha semmit nem akartak megbeszélni.Pont ez a baj.
2013. aug. 7. 11:45
 14/19 anonim ***** válasza:
53%

1-es vagyok megint.

Reagálnék egy mondatodra, ami a következő:

"vagy már betörtétek őket annyira a hisztikkel, hogy képesek erre a feladatra"

Ne haragudj, de ezt miből gondolod? Miért hiszed azt, hogy egy férfit be kell törni és hogy ezt pont hisztivel kell elérni?

Egy férfit nem irányítani kell, ahogyan egy nőt sem, mert lehet, hogy egy ideig tűri, de idővel lázadni fog.

Minden ember más és más, megváltoztatni senkit nem lehet, maximum idomulni egymáshoz normális keretek között.

Én sosem voltam hisztizős típus, nem is leszek, mert sem magamat megalázni, sem a páromat az őrületbe kergetni nem akarom. Erőszakkal elérni valamit szart sem ér!

32/N

2013. aug. 7. 11:57
 15/19 A kérdező kommentje:

akkor nem tudsz magyar nyelven szöveget értelmezni. A "vagy" szó szerinted mit jelent???

mielőtt itt letámadsz...

(nem hisztis.. ahhoz képest itt hogy reagáltál :D)

2013. aug. 7. 12:00
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"vagy már betörtétek őket annyira a hisztikkel, hogy képesek erre a feladatra"

Szerintem egy kapcsolatban normális,hogy az ember meghallgatja a másikat.Anélkül nem is lehet hosszú életű a dolog.Rég rossz,ha csak hisztivel lehet valakit ilyenre rábírni.Nem mondom,hogy minden ostobaságot meg kell beszélni,de ha valami bántja a másikat,akkor jobb,ha elmondja és beszélni akar róla,mert az azt is jelenti,hogy szeretne segíteni a problémán.Van olyan lány,aki minden sérelmet magába fojt és a végén meg kifakad és elhordja az embert minden szarnak,miközben nem is mondta,hogy bármi is zavarná.Persze van olyan,amikor az ember észreveszi,hogy mi a baj,mert adja magát,de van,amikor még csak sejteni se lehet.

22/F

2013. aug. 7. 12:11
 17/19 anonim ***** válasza:

32 N nagyon jókat ír.Bárcsak minden nő így vélekedne ebben a témában.

Engem mindig is megriasztott ha egy csaj/nő magának akart.Vagy "betörni".Attól menekülök.

Na a kommentedre válaszolva.

Az elején próbáltam megmagyarázni.Olyan 4-5 alkalommal.

Ami olyan téma volt azon próbáltam változtatni.Pl én sokat vagyok távol a munka miatt.Azt se tudja mit csinálok stb..(nem mondhatom el neki)Szal ezen próbáltam változtatni.Többet vele lenni.

Viszont eléggé önbizalom hiányos lány.Mondjuk pont emiatt figyeltem fel rá :)olyan kis aranyos volt.Na mind1 nem ez a lényeg.

Alapjáraton jó a kapcsolatunk.De ha kicsit lehangolt akkor már bizalmatlankodik.Bele akar mászni a privát szférámba.Arra meg érzékeny vagyok.

Ilyenkor már meg se próbálok magyarázkodni.Csak szimplán elmondom,hogy őt szeretem vele vagyok.Miért kéne más?..Aztán összebújunk stb..,hogy érezze a dolgot.Ne csak hallja.

Ezen kívül apróságok (szerintem).

Amit a 16. írt ahhoz annyit tennék hozzá.Oké meghallgatja az ember a másikat.Na de könyörgöm tízszer?

Ha baj van akkor persze.De legtöbbször lerágott téma.

2013. aug. 7. 12:20
 18/19 A kérdező kommentje:
de mi az hogy privát szférámba bemászni? Milyen kapcsolat az ilyen? bocs, én se akarok belemászni, de azért ez igy kivülről furán hangzott.
2013. aug. 7. 12:40
 19/19 anonim ***** válasza:

Pl magán levelezés,facebook.Mit csinálok a haverokkal.

Ha rá jön az 5 perc ellenőrizgetni akar.

2013. aug. 7. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!