Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt miért csinálta, miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálta, miért nem akar közös képet?

Figyelt kérdés
A pasim azt mondta, hogy semmilyen közös kép nem készülhet rólunk és nem tehetjük ki a netre. De mikor elment bulizni, akkor ölelkezve pózolt egy lánnyal. Nem vagyok ronda, szóval ne gyertek ezzel.
2013. aug. 6. 22:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Egyértelmű: hogy ne lássák,hogy kapcsolatban van, és ha megcsal, a nő ne tudjon neked írni.Ennyi,védi magát. Én kiraknék képet.
2013. aug. 6. 23:03
 12/19 anonim ***** válasza:

Akkor most már komolyabban:

Szerintem csal téged, vagy csak kis időre kellesz neki.

2013. aug. 6. 23:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Figyu, nálunk nem hogy a barátom de én se akarok nyáladzós közös képeket amiket föltegyek a netre, de még olyat se ahol csak megölel. Senkinek semmi köze hozzá, hogy ti mikor meg hol vagytok együtt. Mondd el neki, hogy te csak szeretnél egyet magadnak és nem akarod sehova fölrakni. Ennyi.
2013. aug. 6. 23:06
 14/19 anonim ***** válasza:
szerintem meg van neki egy kapcsolata és te vagy a szeretője és azért nem akar közös képet főleg a neten,nehogy a valódi barátnője megtudja.lehet pont az a lány a barátnője,akivel pózol a buliban.elvégre vele nem tiltakozott a közös kép ellen
2013. aug. 6. 23:08
 15/19 A kérdező kommentje:
80%-os! Olyat is kértem tőle, hogy akkor csak nekem, de arra is nemet mondott.
2013. aug. 6. 23:09
 16/19 A kérdező kommentje:
mikor kitette a kapcsolati címkét, rögtön ráírt az exe, hogy akkor ez most komoly?
2013. aug. 6. 23:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Hagyd ott...
2013. aug. 6. 23:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem susmusol. Saját párjának sem enged képet? Fura.
2013. aug. 6. 23:38
 19/19 anonim ***** válasza:
55%

Érdekes, mi másfél éve vagyunk együtt, és még sincs fent közös kép, mert én nem akarom, pedig nem csalom meg. Csak nem szeretnék olyan ember lenni, aki azt is kirakja, hogy mit ebédelt, meg a gyerekről 150 képet ugyanarról a napról.

Ellenben ha mással szívesen pózol, csak veled nem, az kicsit gyanús.

2013. aug. 7. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!