Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálta, miért nem akar közös képet?
Figyelt kérdés
A pasim azt mondta, hogy semmilyen közös kép nem készülhet rólunk és nem tehetjük ki a netre. De mikor elment bulizni, akkor ölelkezve pózolt egy lánnyal. Nem vagyok ronda, szóval ne gyertek ezzel.2013. aug. 6. 22:54
1/19 anonim válasza:
talán tőle kérdez meg nem? pf ez is jó kapcsolat lehet
2/19 A kérdező kommentje:
már kérdeztem, és azt mondta, hogy csak mert nem akar
2013. aug. 6. 22:55
3/19 anonim válasza:
Nem akar felvállalni, mert csajozni akar bulikban.
4/19 anonim válasza:
Na akkor tinilogika:
Facen kapcsolatba vagytok? Vagy máshol? Mert ha nem, tuti csal.
5/19 anonim válasza:
Nem szeret; amint talál "jobbat" dobni fog. ez elég valószínű :/
6/19 anonim válasza:
A maffia elől menekül és nem akar téged veszélynek kitenni.
7/19 A kérdező kommentje:
igen, kapcsolatban, de arra is azt mondta, hogy akiknek tudniuk kell, azok tudják, viszont nem akarta kirakni, hogy velem van.
2013. aug. 6. 22:59
8/19 anonim válasza:
Én annak mondtam ezt, akit nem akartam annyira felvállalni, nem terveztem hosszúra a kapcsolatot.
Ez csak kifogás, nem kezel téged komoly barátnőként.
9/19 anonim válasza:
Szerintem több csajt is fűzz rajtad kívül
10/19 anonim válasza:
Gondolom van valaki más, és te csak pót vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!